Anderson Silva odvedl syny do boje. Jeden zvítězil, druhý šel k zemi KO

Anderson Silva odvedl syny do boje. Jeden zvítězil, druhý šel k zemi KO Anderson Silva a synové Gabriel a Kalyl | zdroj: Profimedia

Sám sice ani ve 46 letech nehodlá pověsit rukavice na hřebík, zároveň už ale známý "Spider" vychovává své nástupce. Tentokrát to bohužel v ringu úplně nevyšlo.

Brazilec Anderson "Spider" Silva byl dlouhá léta považován za vůbec nejlepšího MMA bojovníka světa. Od smolné prohry s Chrisem Weidmanem v roce 2013 sice sbíral jednu prohru za druhou, až nakonec loni dostal "propustku" z UFC, ale bojování pořád miluje. Namísto ukončení kariéry tedy pouze převlékl rukavice a na stará kolena se rozhodl zčeřit také vody boxu

Zároveň už si vychovává nástupce. Dvaadvacetiletého syna Kalyla v létě odvedl do prvního kickboxerského zápasu a mohl být pyšný. Junior totiž po vzoru otce vyhrál na KO krásnými "nůžkami" už po 11 vteřinách boje a video z jeho premiéry následně doslova oblétlo svět.

Před pár dny ho čekal druhý fight. Tentokrát sice nezopakoval virální senzaci, ale během šesti minut měl alespoň dostatek prostoru předvést svůj arzenál technik, především těch kopacích. "Scissor-kick" sice tentokrát nevyšel, ale ve třetím kole Kalyl soupeře zasáhl hned dvakrát kopem z otočky. Neměly však dostatečnou razanci, aby jej poslaly k zemi.

Na sestřih nejlepších momentů se můžete podívat v tomto videu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kalyl Silva (@kalylsilva)

Že jablko nepadá daleko od stromu ale potvrzuje také o dva roky starší Gabriel. Ten nastupoval o víkendu s bilancí 5-0 a začátkem roku dokonce v organizaci FightersRep dokonce získal dva šampionské tituly. Neužil si jich však dlouho, protože tentokrát okusil, jaké je to dostat KO.

Gabriel sice skvěle uhýbal a následně kontroval, ale právě po jednom takovém si po minutě úvodního kola naběhl na soupeřův backfist, což s ním pořádně zamávalo. Soupeř ho navíc okamžitě zasypal údery, takže rozhodčí Silvu počítal. Ten sice chtěl pokračovat, ale Familari pokračoval v lovu. Zasypával Brazilce tvrdými háky, dokud jeden z nich netrefil bradu. Gabriel šel definitivně k zemi 18 vteřin před koncem úvodní dvojminutovky.

Na celý zápas se můžete podívat v tomto videu:

Takovéto prohry samozřejmě bolí, ale pravé bojovníky mohou jedině posílit. Gabriel sice rozhodně podědil po slavném otci talent, ale tentokrát zkrátka neměl štěstí. Uvidíme tedy, zda se bude chtít do ringu ještě vrátit.

Zdroje:  FightersRep

Nejnovější články