Boxer Canelo uzemnil Usmana. "Chceš výplatu, co? Ale sedni si, nejsi na řadě!"

Boxer Canelo uzemnil Usmana. "Chceš výplatu, co? Ale sedni si, nejsi na řadě!" Canelo Alvarez se svými šampionskými opasky | zdroj: Profimedia

Zatímco se boxer Canelo Alvarez připravuje na boj o další titul do své bohaté sbírky, známá dvojice z UFC by si s ním ráda domluvila dostaveníčko v ringu. Budou si ale muset počkat.

Je to trend posledních let, že si úspěšní MMA bojovníci chtějí vyzkoušet také klasický box. Zatímco někteří rohovnický sport obdivují, jiné lákají spíš mnohem vyšší odměny, ke kterým se v ringu můžou dostat. Takovým případem je například Kamaru Usman, aktuálně podle oficiálního žebříčku UFC nejlepší bojovník napříč všemi vahami.

Jako soupeře si vyhlédl Canela Alvareze, který patří mezi nejlepší boxery současnosti. Šance na vítězství pro Usmana jsou mizivé, vždyť na Mexičana dokázal v 60 zápasech vyzrát jedině lyšák Floyd Maywheather. I to je asi důvodem toho, proč se zatím nedaří vytvořit potřebný "hype" u fanoušků. Ruku k dílu tedy přiložil nechvalně známý manažer Ali Abdelaziz, jeho výkřik na Twitteru ale zapůsobil spíš úsměvně.

"Canelo je naprosté kuře, bojuje s chlapi, kteří mají na Instagramu 5000 followerů, ti nikdy nic pro jeho odkaz neudělají. Teď chápu, proč nechce prohrát s někým jako je Kamaru. Tohle je kuřecí styl, žádný risk - žádná odměna," napsal Abdelaziz, podle jehož logiky by pro Alvareze byly asi nejlepší zápasy s bratry Loganovými.

"Kdo to doprd*le je?" reagoval boxer a svůj twít doplnil o několik vysmátých smajlíků.

Na to se do debaty vmísil také Usman (teda pokud mu Ali nespravuje sociální sítě). "Pojďme se všichni uklidnit... než se někomu ublíží."

"Souhlasím, protože to nebudu já," zasadil další virtuální kontr Canelo.

"V ringu nebo kleci, jsem připraven to zjistit v obou. Co ty?" pokračoval šampion UFC.

"Ty mě vyzíváš, co? Chceš pořádnou výplatu, co? Takže víš kde, ale teď se posaď, ještě nejsi na řadě, musím teď budovat svůj odkaz," zasadil Mexičan pomyslný online knockdown. Koneckonců by se teď neměl zbytečně rozptylovat, protože ho už 7. května čeká souboj s Dmitrym Bivolem o titul polotěžké váhy (79,38 kg). Ruský boxer sice má jen necelých 200 tisíc followerů, zato ale mezi profesionály zatím neprohrál a nasbíral 19 výher. Pokud se ale nestane zázrak, první prohru si zapíše právě teď.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články