Britský kulturista sejmul Íránského Hulka na zem ještě před jejich zápasem, ten se mu to pokusil oplatit

Britský kulturista sejmul Íránského Hulka na zem ještě před jejich zápasem, ten se mu to pokusil oplatit Nenechte se oklamat fotkou. V souboji obrů se oba rivaové nemají moc v lásce. | zdroj: Getty Images

„Nejtěžší boxerský zápas“ na světě je za rohem a oba borci se proti sobě konečně postavili tváří v tvář. A byla z toho pořádná mela.

Souboj mezi „Íránským Hulkem“ Sajadem Gharibim a britským kulturistou a hercem Martynem Fordem se blíží a už 2. dubna se spolu oba těžkotonážníci utkají v boxerském klání v Londýně.

A souboje se oba bojovníci podle všeho nemohou dočkat. Před pár dny se totiž konečně střetli tváří v tvář na staredownu a došlo přitom na strkanici. Atmosféra byla sice hustá, ale nejdříve to nevypadalo, že by si měli boxeři vjet do vlasů. Jenomže se k sobě oba přiblížili až moc, což se nelíbilo Martynu Fordovi, který prudkým žduchnutím odhodil 170kilového „Hulka“ na podlahu.

Ten vstal a protože vypadal, že si to nebere osobně, rozhodli se promotéři pro velký úspěch postavit oba borce před sebe ještě jednou. Tentokrát už si od sebe drželi trochu větší vzdálenost, ale Sajad Gharibi se přece jen chtěl svému rivalovi pomstít a po chvíli po něm skočil. Nepoužil údery, ale pokusil se Forda strhnout na zem a nutno říct, že jeho pokus byl dost neohrabaný a Ford neměl moc velké potíže takedown ubránit. Jeho pokus tak působil spíše směšně než hrozivě a určitě íránskému borci na sebevědomí nepřidal.

Íránský Hulk je sice o 20 kilogramů těží než jeho britský soupeř, ale ten je zase se svými 2 metry o hlavu vyšší než Íránec a vypadal proti němu mnohem sportovněji. V zápase se tak rázem pasoval do role favorita a Hulk to proti němu určitě nebude mít lehké. Britský kulturista navíc svou přípravu na zápas bere velice vážně a údajně trénuje i s boxerskou hvězdou Dillianem Whytem, který se má utkat 23. dubna se šampionem Tysonem Furym.

Ani jeden z rivalů nemá žádný profesionální zápas a jejich boxerské utkání tak bude jejich debut. Ford však tvrdí, že už několik let trénuje MMA a brazilské jiu-jitsu, což určitě hraje do jeho karet. Oproti tomu Íránský Hulk z bojových sportů moc zkušeností nemá a jeho trénink (alespoň podle videí, které dává na sociální sítě) se soustřeďuje především na silové disciplíny jako je lámání kostí nebo rozmačkávání pomerančů.

Zápas mezi Fordem a Hulkem je vypsán na 4 kola po dvou minutách a je označován za „nejtěžší zápas v historii boxu“. Oba borci totiž váží dohromady téměř 350 kilogramů a ring tak pod nimi zažije doslova zatěžkávací zkoušku.

Zdroje:  generationiron.com

Nejnovější články