Íránský Hulk vzkazuje Fordovi, že ho rozdrtí jako pomeranč. Brit si mezitím vyhlédl dalšího soupeře

Íránský Hulk vzkazuje Fordovi, že ho rozdrtí jako pomeranč. Brit si mezitím vyhlédl dalšího soupeře Martyn Ford vs. Íránský Hulk | zdroj: Profimedia

Atmosféra houstne a ani jeden z aktérů očekávaného boxerského zápasu nepochybuje o své výhře. Oba dokonce prozradili, jak by chtěli v bojových sportech pokračovat.

Očekávaný "freak fight" mezi Íránským Hulkem a Martynem Fordem, který je znám též jako "Nejstrašnější muž planety", se blíží, a tak není divu, že si oba aktéři čím dál tím častěji vyměňují peprné vzkazy. Sajad sice omezil frekvenci příspěvků na sociálních sítích, v rozhovoru pro Muscle and Health se ale zpátky nedržel.

"Ten herec, nebo spíš šašek, mě poprvé zneuctil v roce 2018 během živého vysílání na Instagramu," prozradil Gharibi, proč nemůže soupeřovi přijít na jméno. "Musí si uvědomit, že ten zápas nebude žádná hollywoodská produkce, nebude tam žádný režisér. Uvidí a pocítí můj smrtelný hák a pěst."

Mnozí mají za to, že si Sajid do Anglie pojede především pro peníze. Velký dojem neudělaly ani videa z jeho unikátních tréninků, které většinou působí dost úsměvně. Hulk ale vzkazuje, že pro něj peníze nejsou důležité.

"Bojuju pro mé lidi a fanoušky. Je pravda, že nejsem profesionální boxer, ale dávám absolutně všechno do toho, abych se jím stal. Až bude tenhle souboj u konce, budu trénovat na MMA, protože miluji klec. Uvidíte mě tam po tomto vítězství."

Svému soupeři vzkazuje, ať ho klidně uráží dál, protože z ringu ho vynesou na nosítkách. Na závěr rozhovoru svou ukrutnou sílu dokonce demonstroval na nebohém pomeranči, který nemilosrdně rozmáčkl pouhou jednou rukou.

Na Forda ale podobná videa moc velký dojem neudělala, naopak ho prý demotivují do vlastního tréninku a dokonce ani neočekává, že z výhry, o níž nepochybuje, bude mít nějakou radost. "Řekl bych, že to dělá jen proto, aby si koupil nový dům. Ruku na srdce, nemyslím si, že chápe, co se stane, až vstoupí do ringu. Upřímně, mám vážné obavy, že mu bude vážně ublíženo."

"Kdybych to opravdu chtěl ukončit rychle, mohl bych ho knockoutovat během 20 vteřin, ale dám mu jedno kolo a 20 vteřin," prohlašuje sebevědomě Martyn, který by to prý klidně udělal i zadarmo za zavřenými dveřmi tělocvičny. 

O svém vítězství je přesvědčen natolik, že už dokonce přemýšlí, s kým by se mohl v ringu utkat příště. "Strašně rád bych vyzval Rocka (Dwayne Johnson). Vydělali bychom jmění a byl by to fenomenální souboj, protože je to skvělý sportovec. Je velmi pohyblivý, silný a má základ ve wrestlingu." Zda slavnější kolega z herecké branže na výzvu kývne, zatím zůstává ve hvězdách. Záležet asi bude i na tom, jaký výkon "Nejstrašnější muž světa" ve své ringové premiéře předvede.

Zdroje:  Muscle and Health

Nejnovější články