Sebevědomý blázen vyzval MMA bojovníka k boxerskému zápasu bez rukavic. Výsledek vás asi nepřekvapí

Sebevědomý blázen vyzval MMA bojovníka k boxerskému zápasu bez rukavic. Výsledek vás asi nepřekvapí zdroj: Getty Images

Bláznivý vyzyvatel tvrdil, že je nejlepší boxer na světě, tak mu bývalý bojovník UFC ukázal, jak se věci opravdu mají.

Spousta (především netrénovaných) mužů přeceňuje svoje bojové schopnosti a často si myslí, že kdyby na to přišlo, sundali by svého soupeře jedinou ranou. Jeden takový blázen, který tvrdil, že je nejlepším boxerem bez rukavic na světě, se našel v USA. Svým schopnostem věřil natolik, že vyzval k boxerskému zápasu bývalého bojovníka UFC Joa Riggse.

Veterán jej sice opakovaně odmítal, ale bláznivý odvážlivec byl vytrvalý, tak se nad ním Riggs „smiloval“ a daroval mu jedno kolo v ringu.

Od prvních vteřin zápasu bylo vidět, že sebevědomý vyzyvatel trochu přecenil své síly. Joe Riggs jej během sedmi sekund srazil úderem na zem, avšak „nejlepší boxer bez rukavic na světě“ ukázal srdce a postavil se zpět… aby se po pár vteřinách pod tíhou úderů odebral zase na zem. Nutno říct, že Riggs se očividně držel hodně zpátky, do svých úderů nedával moc síly a poblázněného amatéra hodně šetřil. Takto zápas pokračoval necelé dvě minuty, během kterých vyzyvatel mnohokrát vytřel podlahu v ringu, až si Joe řekl, že je na čase to ukončit a trochu silnějším levým hákem srazil svého soupeře k zemi, který už ztratil chuť dál pokračovat.

„Když si kluci přijdou hrát s chlapama. Tenhle týpek k nám chodil den za dnem a mlel sra*ky, že je nejlepším boxerem bez rukavic na světě. Chtěli jsme mu dát ochutnat to, o co si řekl,“ napsal Joe Riggs k videu na svém Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Joe Riggs (@therealdieselriggs)

39letý Joe Riggs je velezkušeným MMA veteráem, který má na kontě 70 profesionálních zápasů, z kterých si odnesl 49 vítězství. Zápasil v mnoha organizacích jako Strikeforce, M-1, Bellator i UFC. V současné době přesedlal na box bez rukavic a zápasí v organizaci BKFC, kde získal 4 výhry, jednu porážku a jednu remízu.

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články