Bude to jen horší, vyhlašuje bojovnice, která šokovala svět odhalenými ňadry. Co je její sen?

Bude to jen horší, vyhlašuje bojovnice, která šokovala svět odhalenými ňadry. Co je její sen? Tai Emery | zdroj: Profimedia

Taková oslava vítězství v ringu ještě nebyla. Australanka Tai Emery se přes noc stala internetovou senzací a hodlá v nastoleném trendu pokračovat.

Ať už šlo o spontánní nápad nebo předem naplánovaný kalkul, vyplatilo se. Australanka Tai Emery svou vítěznou oslavou, při níž si vyhrnula tričko a divákům v aréně ukázala ňadra, způsobila celosvětový poprask. Co naplat, že na stejné akci zápasil poprvé bez rukavic třeba legendární Buakaw a se soupeřem se vypořádal už v prvním kole, světla reflektorů si pro sebe ukradla začínající bojovnice.

Emery s nahotou nemá problém, koneckonců si přivydělává stejně jako spousta jiných bojovnic na portále OnlyFans, kde za 10 dolarů měsíčně dostanete přístup k jejím intimním fotografiím. Pozitivně naladěná Australanka prozradila, že se jí od minulého týdne počet předplatitelů zvedl ze 40 na 2500 a návštěvnost profilu narostla o 6150 %.

"Jo, zbořili jsme internet. Je to nový trend. Přátelé mi říkali, že jsem číslo jedna ve vyhledávání na Googlu. Je to fajn, porazit v něčem Kardashian," podělila se Tai o své dojmy v rozhovoru pro MMAFighting. "Když se to stalo, tak všichni, co mě opravdu znají, si řekli, že jsem sama sebou. A zatraceně se to vyplatilo, nebyla žádná špatná odezva. Všechno pozitivní, což je i důvod, proč je to tak fajn. Nebylo to míněno tak, aby se někdo cítil nějak negativně. Ale pokud se tak někdo cítí, tak by se měl podívat sám na sebe, proč se to v něm spouští, když se někdo dobře baví. Jsem si jistá, že jsou dámy, které u nás doma v Austrálii ukázaly prsa za panáka rumu, tak co je, já jsem právě někoho knockoutovala."

Může to vypadat, že nezvyklá vítězná oslava dočista upozadila Emeryin výkon, ta to tak ale nebere. "Myslím, že hodně lidí, kteří o tom informovali, tak říkali, že to byl ukázkový hák následovaný šílenou oslavou." Podle Australanky bylo navíc důležité, aby nejprve ovládla zápas.

Angažmá v organizaci Bare Knuckle FC si pochvaluje, protože ji vedení nijak nesvazuje a naopak se jí od vedení dostává podpory. Fanouškům i haterům vzkazuje, že to bude jen horší. Chce to prý dotáhnout až do bodu, kdy jí bude publikum v hale odpovídat stejným způsobem – tedy odhalenou hrudí. K tomu ale bude potřebovat i nadále vyhrávat. Do ringu by se ráda vrátila do konce letošního roku, ideálně opět v Thajsku, kde momentálně žije a trénuje. Až poté by si ráda zaboxovala také v Americe.

Zdroje:  mmafighting.com , Youtube - TMZsports

Nejnovější články