Bývalý bojovník UFC se v hledišti galavečera boxu bez rukavic porval s provokatérem

Bývalý bojovník UFC se v hledišti galavečera boxu bez rukavic porval s provokatérem Mike Perry po vítězném zápase v organizaci Triad Combat | zdroj: Getty Images

Mike Perry patří mezi bojovníky, kteří nejdou pro ránu daleko i mimo ring či klec. Tentokrát v tom však byl takřka nevině, Julian Lane si totiž o výprask doslova říkal.

Bouřlivák Mike Perry patřil před lety mezi nadějné MMA talenty, kterým byla předvídána zářivá budoucnost. Vstup do UFC mu vyšel skoro na jedničku, z prvních 5 zápasů prohrál pouze jednou, ostatní soupeře zničil před limitem. Pak už to ale taková sláva nebyla a letos se s ním nejslavnější organizace rozloučila.

"Platinum", jak se Perrymu přezdívá, ale nemusel smutnit dlouho, takřka okamžitě mu totiž přišly zajímavé nabídky. Před pár týdny se tak představil v novém projektu Triad Combat, kde si údajně přišel na výplatu čtvrt milionu dolarů. A upsal se též organizaci BKFC, která organizuje zápasy v boxu bez rukavic, její šéf se pak nechal slyšet, že by mohl Mike ihned dostat šanci zabojovat o titul.

To se moc nelíbilo dalšímu bývalému MMA bojovníkovi Julianu Laneovi, který okamžitě začal skrz sociální sítě do nového kolegy rýt a vyzývat ho k zápasu. Odpovědi se ani po opakovaných pokusech nedočkal, když si ale všiml, že je Perry coby komentátor přítomen na akci BKFC v Tampě, rozhodl se mu dát svůj zájem o střet najevo i offline způsobem. 

Nejprve začal pokřikovat, když ale ani tím reakci nezískal, mrštil po svém vytouženém soupeři papíry. To už Perryho pozornost upoutalo, relativně v poklidu si tedy sundal sluchátka a do Laneho se pustil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BKFC (@bareknucklefc)

Jelikož organizace sama sdílela videa z šarvátky na sociálních sítích, pravděpodobně dá zápasu v blízké budoucnosti zelenou. Bohužel je to však krok zpátky a doufejme, že si z nepříliš úspěšného MMA bojovníka, který se dvakrát marně snažil probít do UFC skrz reality show The Ultimate Fighter, nebudou brát příklad další.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BKFC (@bareknucklefc)

Zdroje:  BKFC

Nejnovější články