Mike Perry se porval v restauraci a knockoutoval staršího muže

Mike Perry se porval v restauraci a knockoutoval staršího muže Zdroj: CBS Sports | zdroj: Profimedia

Bohužel se najdou i takoví, kteří MMA nedělají úplně nejlepší vizitku. Mike Perry patří k jedněm z nich.

Bojovník UFC Mike Perry je velký bouřlivák, který pro úder nechodí daleko. Není to tak dávno, co jsme psali o tom, že knockoutoval jednoho muže na ulici a teď je to tu zase. Jenže tentokrát k zemi srazil staršího muže, když se jej spolu se zaměstnanci restaurace snažil vyprovodit ven.

Podle všeho byl Perry v restauraci se svoji přítelkyní, která jej koučovala v jeho nedávném zápasu proti Mickeymu Gallovi. Jeho přítelkyně však restauraci opustila krátce předtím, než se Perry utrhl ze řetězu.

Video, na kterém je celý incident zachycen, začíná, když Perry řve po zaměstnancích a lidech v restauraci, kteří se snažili vyprovodit UFC zápasníka ven. Perry je po celý incident velice hlasitý a proti situaci důrazně protestuje a nadává všem okolo.

Když už je z restaurace skoro venku, přihlížející se jej snaží uklidnit, ale spíše to má na rozzuřeného Perryho opačný efekt a ten si začne na jednoho staršího muže v brýlích:

„Knockoutuju tu tvoji pr*el,“ pohrozil Perry.

„Tak to udělej ty sv*ně,“ neuvážil slova starší muž.

„Jo, tak pojď ty tlusté prase,“ souhlasil Perry s bitkou.

Z videa není jasné, kdo se do koho pustil první, ale jisté je, že Perry dal staršímu muži jednu ránu pěstí, která jej srazila k zemi. Potom se Perry domáhal zavolání policie a řekl ostatním, ať od něho odstoupí.

Policie za chvíli skutečně přijela a podle serveru MMAfighting.com vyslechla Perryho na místě, ale nezatkla jej, a obvinila z přestupku. Z toho se bude muset Perry zodpovídat u soudu a hrozí mu 500 dolarů pokuty.

K incidentu se Perry vyjádřil tak, že jej nebude komentovat:

Je pravděpodobné, že celý konflikt vyvolala skutečnost, že se Mika Perryho někdo fyzicky dotknul, což nesl velice špatně. Den předtím, než k incidentu došlo, sdílel totiž Perry příspěvek plný nenávisti a nadávek na Twitteru a přidal k němu, že jej s jeho přítelkyní mají nechat všichni na pokoji a nepřibližovat se k nim na veřejnosti. Pokud by někdo porušil dvoumetrovou vzdálenost, Perry upozornil, že jej nakopne do rozkroku a hodí na hlavu.

28 letý Perry je poměrně úspěšný UFC bojovník, který nedávno porazil na body Mickeyho Galla a je znám především svými tvrdými údery a taky ne úplně nejbystřejšími myšlenkovými pochody. V minulosti si odseděl 6 měsíců, když porušil svoji podmínku, kterou dostal za ozbrojenou loupež.

Jestli z této situace vyvodí UFC nějaké důsledky, si ještě budeme muset počkat. Podobný prohřešek v minulosti udělal i Conor McGregor, který trefil staršího muže svým levým direktem za to, že mu údajně nechutnala jeho whiskey. Od UFC za to ale irský bojovník potrestán nebyl.

Zdroje:  mmafighting.com , mmajunkie.com

Nejnovější články