Darren Till nepřestává pošťuchovat Mika Perryho. Dokonce mu udělal i internetovou stránku

Darren Till nepřestává pošťuchovat Mika Perryho. Dokonce mu udělal i internetovou stránku Darren Till | zdroj: Profimedia

Britský bojovník Darren Till je známý svými vtípky na sociálních sítích. Mikovi Perrymu ale dává opravdu pořádně zabrat.

Nikdo už asi neví, jak přesně celá věc začala. Ještě před několika lety se Darren Till a Mike Perry potkali a vtipkovali jako staří kamarádi. Potom se jejich vtipkování přeneslo i na sociální sítě a bavilo všechny fanoušky. Postupně se však jejich vtípky stupňovaly, až najednou přerostly v čistokrevnou nenávist.

Musí se nechat, že je to hlavně britský bouřlivák Darren Till, který si neustále z Mika Perryho střílí a dělá to někdy dost nelítostně. Jejich online rivalita byla nicméně dost zábavná a ani jeden si nic nedarovali.

Korunu tomu nasadil Darren, který Mikovi poslal velice neslušný komentář k jeho přítelkyni. To už Perry nevydržel a Tilla na všech sociálních sítích zablokoval. Ještě předtím však Darrenovi vrátil neslušný komentář na jeho matku, který si však Darren nebral nijak osobně.

Mike Perry Zdroj: CBS Sports | zdroj: Profimedia

„Stříleli jsme si ze sebe a možná má nějakou novou přítelkyni a vzal si to moc k srdci, nevím,“ řekl Darren v podcastu Michaela Bispinga. Já si nic osobně neberu, můžete mi říct cokoliv a dokud na mě nesáhnete, tak to beru jako srandu. Řekl jsem, že mu „přejedu“ jeho přítelkyni a všichni fanoušci se toho chytili. Angličtí fanoušci jsou prostě drsní.“

„Chci se Mikovi omluvit, jestli ho to urazilo, tak mě to mrzí. Přestanu s tím „přejížděním“, řekl Till. Miku Perry, omlouvám se.“

I přesto musejí tuto omluvu všichni a především Mike Perry brát s rezervou, protože Darren nedávno spustil internetovou stránku, MikePerryIsaBum.com (MikePerryJeNula.com) na které si Mika Perryho znovu dobírá.

Není pochyb o tom, že Perry by dal rád Tillovi do zubů v oktagonu (nebo to alespoň zkusil), ale v nejbližší době to není moc reálné. Darren Till přešel do střední váhy, zatímco Perry zůstal ve welterové a není moc šancí, že by se spolu utkali.

Daren TIll zdroj: Profimedia

Till bude 25. července bojovat s Robertem Whittakerem, kterému na sociálních sítích taky nedal pokoj a jeho pošťuchování bylo opravdu zábavné. Rozhodně si však k Whittakerovi nedovolil to, co k Perrymu. Zároveň Darren upřímně doufá, že se v Abú Dhabí ukáže Whittaker v té nejhorší formě, v jaké může být.

„Vím, že třeba Roba Whittakera jsem taky neskutečně otravoval. Je to skvělý chlápek. Ten nejlepší vyhraje a ať vyhraje ten nejlepší,“

I přes psí kusy, které Darren předvádí na svém instagramovém účtu je to skvělý bojovník a zápas s Robertem Whittakerem bude velice zajímavý.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články