Comeback roku? Bojovník šel po úderu tvrdě k zemi, jako Fénix ale znovu ožil a sám oslavil vítězství KO

Comeback roku? Bojovník šel po úderu tvrdě k zemi, jako Fénix ale znovu ožil a sám oslavil vítězství KO Bojovník Cameron Smotherman přežil klinickou smrt a oslavil vítězství. | zdroj: Getty Images

Cameron Smotherman doslova utekl hrobníkovi z lopaty a nakonec to byl on, kdo mohl v tvrdém zápase oslavit vítězství.

Americký bojovník Cameron Smotherman nastupoval do nedávného duelu proti svému krajanovi Dylanu Kingovi na turnaji FURY FC 50 s jasným cílem –⁠ zvítězit a zastavit tak nepříjemně vyhlížející sérii dvou porážek v řadě.

Zápas proto rozjel ve velkém stylu a hned v úvodních desítkách vteřin předvedl několik ostrých kombinací. Při jednom z úderů byl však  nepříjemně zasažen a zřítil se k zemi. Okamžitě sice vyskočil zpět na nohy a odcouval k pletivu, King si však byl vědom, že je jeho protivník otřesený. Okamžitě ho tak začal zasypávat další dávkou úderů.

Smotherman v tu chvíli skončil na všech čtyřech a schytával do hlavy jednu ránu za druhou. Většina fighterů by v tuto chvíli odpadla, ale Američan nikoliv. Postupně se zvládl dostat na nohy, a nakonec od sebe dokonce oponenta odtlačil. Postupně se navíc začal dostávat do tempa, které vygradovalo necelou minutu před koncem úvodní části. V tu chvíli už byl Smotherman naprosto na koni a se soupeřem si hrál jako kočka s myší. Posílal jeden tvrdý úder za druhým, parádně uhýbal kontrům a působil jako znovuzrozený.

Vrcholem pak byl Smothermanův pravý hák, jímž Kinga k velkému překvapení definitivně vypnul a ukončil. Neskutečný výkon, který se už teď řadí mezi velice žhavé kandidáty na comeback roku a pravděpodobně bude horko těžko překonán.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články