Dillon Danis zařídil šikanovanému chlapci lekce brazilského jiu-jitsu

Dillon Danis zařídil šikanovanému chlapci lekce brazilského jiu-jitsu zdroj: Profimedia

Ukázal tak, že i bojovníci mají srdce na správném místě a umí pomáhat.

Bojovník organizace Bellator Dillon Danis byl vždycky považovaný spíše za chlápka, který svým nadutým chováním prudí celé svoje okolí. Hodně fanoušků na něj ale po jeho posledním činu změnilo názor.  

Danis během brouzdání po sociálních sítích objevil video ze školy v americkém Baltimoru, na kterém je zachycena parta mladíků, kteří zahnali do kouta jednoho ze svých spolužáků, donutili ho sundat si brýle a poté ho začali mlátit pěstmi a kopat do něj.

Tato šikana Danise šokovala a znechutila a okamžitě na nahrávku reagoval se slovy: "Takováhle videa mi lámou srdce. Nikdo by tohle neměl zažívat. Pokud někdo ví, jak kontaktovat toho šikanovaného chlapce, ozvěte se mi. Chci ho okamžitě dostat na bojová umění."

Tím spustil velikou akci, která vyústila až v to, že Danis napadeného chlapce opravdu objevil a okamžitě mu zařídil lekci brazilského jiu-jitsu a zařídil auto, které ho na jeho první trénink zavezlo a také odvezlo. Včera pak na svůj twitterový účet nahrál fotku svého nového svěřence, kde je oblečený v gi s bílým páskem.

"Jsem tak hrdý, že tento mladý muž přijal mojí nabídku a dostal se do dojo," napsal. "Postavit se něčemu čelem tvoří půlku bojování a platí to pro všechno v životě. Jsme v tom všichni společně. Do toho šampione!"

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články