Dostal KO za pět vteřin a potom ho ještě uškrtil rozhodčí. Tenhle bojovník měl hodně špatný den

Dostal KO za pět vteřin a potom ho ještě uškrtil rozhodčí. Tenhle bojovník měl hodně špatný den zdroj: Profimedia

Ne vždy se v oktagonu zadaří, ale tohle tu ještě nebylo. Podívejte se na smolný moment ukrajinského "Čingischána".

V roce 2018 se na okupovaném Krymu konal MMA turnaj Crimea Rush, na kterém se spolu v domluvené váze 150 liber (68 kg) utkali ukrajinský „Čingischán“ Renat Lyatifov a „Chorvatský kovboj“ Karlo Caput.

Zkušenosti byli jednoznačně na straně Lyatifova, který měl i přes svůj mladý věk 29 let úctyhodných 56 zápasů, ale jeho bilance výher a proher byla poměrně vyrovnaná a jako vítěz odcházel ze 32 zápasů.

Jeho soupeř, „Chorvatský kovboj“ Karlo Caput, měl mnohem méně zkušeností, ale do té doby ve všech svých sedmi zápasech nenašel přemožitele.

Zápas trval pouhých pět sekund a Karlo Caput to udělal mazácky. Naznačil nástup na takedown a v momentě kdy Lyatifov snížil ruce, aby jej mohl ubránit, vpálil mu Caput tvrdý zadní hák přímo na čelist. Lyatifov padl na zem a Caputov mu stihl dát ještě pár úderů, než mezi oba bojovníky vlétl rozhodčí a zápas zastavil.

Jenomže Lyatifovem silné KO pořádně otřáslo a i když jej nevypnulo, nebyl úplně při smyslech. Pustil se do rozhodčího a chtěl mu dát double leg takedown. Jenže rozhodčí taky nebyl úplný nováček a vzal nebohého Lyatifova do gilotiny, kde ho pořádně přiškrtil, než si pro dezorientovaného bojovníka přišel jeho trenér.

Tohle sice rozhodně nebyl Lyatifovův nejlepší den, ale ukrajinský bojovník se z prohry nakonec otřepal a momentálně se veze na vlně 3 vítězství v řadě.

Zdroje:  Sherdog

Nejnovější články