Elon Musk vyzval Johnyho Deppa na souboj v kleci, pomoc mu nabídl Mcgregorův trenér

Elon Musk vyzval Johnyho Deppa na souboj v kleci, pomoc mu nabídl Mcgregorův trenér zdroj: Profimedia

Za vším hledej ženu, říká se, a nejinak tomu je i v případě sporu mezi slavným podnikatelem a hercem známým například z filmu Střihoruký Edward.

Dnes opět výjimečně zabrousíme do vod showbyznysu. Tentokrát se rozhořel spor mezi "Pirátem z Karibiku" Johny Deppem a vizionářským podnikatelem Elonem Muskem. A šéf Tesly s nadsázkou navrhuje: pojďme si to vyřídit v kleci! Další důkaz rostoucí popularity MMA. A přiznejme si, na takový zápas by se asi podíval každý, byť by byl z technického hlediska s největší pravděpodobností příšerný.

Jak celý konflikt vznikl? Když se rozpadají manželství, lidé si často nemohou přijít na jméno a vytahují na sebe různé špinavosti. Nejinak je tomu i v případě Johnyho Deppa a herečky Amber Heard, která měla údajně poměr s Elonem Muskem ještě během manželství se slavným hercem. Nejsme bulvární magazín, a tak tu nebudeme zabíhat do detailů. Musk s Amber spolu sice chvíli randili, ale svorně tvrdí, že si spolu začali až po rozvodu. Podle některých drbů to však táhli už předtím a dokonce prý v Deppově domě měli sex ve třech ještě s herečkou Carou Delevingne.

Musk to samozřejmě popírá: "Rozhodně jsem neměl s Amber románek, když byla ještě vdaná za Johnnyho, to je nesmysl. Neměli jsme ani tu trojku."

Depp měl však podezření, že jeho žena s šéfem Tesly něco má, už během manželství. U soudu přišla na přetřes i jedna sms, ve které jí hrozil, že Muskovi uřízne přirození. Na to teď šéf Tesly reagoval nečekanou výzvou. "Pokud si to Johnny chce vyřídit v kleci, dejte mi vědět."

Na Elonovu nabídku souboje hollywoodská hvězda ještě nereagovala. Problémem v realizaci by mohla být i váha, ve které by se oba borci utkali, rozdíl v jejich tělesných proporcích je totiž jasně patrný na první pohled. Nejspíš to tedy dopadne stejně jako se soubojem Justina Biebera s Tomem Cruisem, o kterém se mluvilo v loňském roce. Pokud by si však oba pánové přeci jen chtěli vyřídit své spory v kleci, Musk už nemusí hledat trenéra, ozval se mu totiž slavný John Kavanagh, trenér největší hvězdy MMA McGregora.

"Pokud potřebuješ trenéra, ozvi se," napsal vesmírnému podnikatelovi na Twitter. "Tak trochu doufám, že kdybych odvedl dobrou práci, mohl by mi dát auto Tesla," vysvětlil svou motivaci slavný kouč. My však doufáme, že jeho pomoc nebude potřeba a oba pánové raději zavítají na nějaký MMA galavečer jako diváci.

Zdroje:  nytimes.com , Independent , NYpost

Nejnovější články