Extra motivace pro šampiona, když nevyhraje, dostane od přítelkyně kopačky

Extra motivace pro šampiona, když nevyhraje, dostane od přítelkyně kopačky Johnny Eblen a Jessenia Rebecca | zdroj: Profimedia

Pomoct se zviditelněním může bojovníkovi i přítelkyně. Přesně takovou si našel neporažený šampion Bellatoru Johnny Eblen.

Už dnes večer se odehraje zajímavý turnaj PFL vs. Bellator, kde se proti sobě postaví i šampioni obou organizací. V hlavním předzápase bude neporažený král střední váhy Bellatoru Johnny Eblen (14-0) bránit svůj čistý štít proti Impu Kasanganayovi.

Jako by to samo o sobě nestačilo, OnlyFans modelka Jessenia Rebecca Eblenovi veřejně pohrozila, že se s ním rozejde, pokud nezvítězí. Za svým rozhodnutím si stojí i přes kritiku, kterou za něj schytala. "Odkdy je upřímnost špatná? Myslíte si, že když přestanu být atraktivní, nebo hodně přiberu, že se mnou bude? Ne! Má mě rád, protože jsem hezká a já jeho, protože je šampion," prohlásila sebevědomě.

Trochu to ale celé působí dojmem, že vztah není skutečný a vznikl jen za účelem zvýšení pozornosti. Před pár dny byl pár třeba "přistižen" při nákupech, kde měl Johnny za Jessenii dle vlastních slov utratit 85 tisíc dolarů, tedy takřka 2 miliony korun. Na jeho instagramovém profilu se také začaly objevovat zvláštní videa, kde se po boku Rebeccy objevují další dvě modelky. Kolumbijská rodačka má navíc firmu na tvorbu obsahu pro sociální sítě, spíš to tedy vypadá, že s ní americký bojovník zahájil spolupráci.

Eblen ale oponuje: "Není to vtip, je to skutečné. Kamarádím se s několika holkami a rádi se bavíme, chodíme různě nakupovat a kdykoliv jsem doma, tak vyvádíme blbosti." Pokud nemluví pravdu, je to vlastně celkem smutné, že se jeden z nejlepších světových bojovníků musí zviditelňovat takovýmto způsobem. Bohužel ale i tohle je cesta, jak v MMA uspět, třeba Colby Covington by mohl vyprávět.

Nic to ale nemění na tom, že by Eblen dnes měl vyhrát, favorizují ho i sázkové kanceláře. Kasanganay ale není žádné ořezávátko. V UFC sice vydržel jen 4 zápasy (během nichž padl za oběť jednomu z nejunikátnějších knockoutů, jaké jsme kdy v kleci viděli), ale v PFL zatím neprohrál a aktuálně má sérii 6 vítězství v řadě.

Turnaj PFL vs. Bellator startuje už dnes v příjemných 18:30, startovka vypadá následovně:

Renan Ferreira vs. Ryan Bader

Impa Kasanganay vs. Johnny Eblen

Ray Cooper III vs. Jason Jackson

Gabriel Braga vs. Patricio Freire

Bruno Cappelozza vs. Vadim Nemkov

Thiago Santos vs. Yoel Romero

Clay Collard vs. A.J. McKee

Henry Corrales vs. Aaron Pico

Biaggio Ali Walsh vs. Emmanuel Palacio

Claressa Shields vs. Kelsey DeSantis

Abdullah Al-Qahtani vs. Edukondal Rao

Zdroje:  TMZ , mmafighting.com

Nejnovější články