Invaze youtuberů do ringu pokračuje, KSI knockoutoval dva soupeře během jednoho večera

Invaze youtuberů do ringu pokračuje, KSI knockoutoval dva soupeře během jednoho večera Pineda si z Mexika zřejmě dojel jen pro peníze, pro rappera KSI byl jen chodící boxovací pytel | zdroj: Profimedia

Britský rapper si během krátké chvíle připsal dvě výhry v "profesionálním" boxu, bohužel se však jednalo o naprostou frašku, KSI dokonce v průběhu jednoho zápasu klikoval.

Bojové sporty nabírají v poslední době na popularitě a přitahují pozornost nejrůznějších celebrit, které si můžou v ringu či oktagonu přijít na velmi zajímavé peníze. Asi nejlepším příkladem jsou nechvalně známí bratři Paulové, kteří v boxu našli doslova zlatou žílu.

Starší Logan zahájil před lety kariéru dvěma souboji s britským youtuberem a rapperem známým pod pseudonymem KSI. Právě ten se teď po delší pauze do ringu opět vrátil a aby dohnal ztracený čas, domluvil si na jeden večer rovnou dva duely. Kvalita soupeřů ale dost pokulhávala.

Jako první KSI stanul proti rapperovi Swarmzovi, který vzal zápas jako náhradník dva týdny před jeho konáním, přičemž do té doby nikdy aktivně netrénoval. Podle toho také utkání vypadalo, konec přišel pár vteřin po začátku druhého kola.

Do hlavního souboje měl KSI původně nastoupit proti boxerovi Ivanu Nikolovi, na toho ale prasklo, že má vazby na neonacistickou scénu, a tak se i tady musel hledat náhradník. Z Mexika nakonec dorazil Luis Alcaraz Pineda. Už jeho skóre 2-5 napovídalo, že nepůjde o žádnou extra třídu, navíc vypadal, že má zhruba o 20 kilo méně než britský rapper.

Po ringu Pineda lítal jako papír a k zemi šel už po pár vteřinách. Neustále si pak stěžoval na rány do zátylku, i když dostával čisté háky nebo dokonce údery do zcela jiných částí těla. Ze zápasu se stala čistá show, kdy KSI dokonce začal v ringu klikovat. Definitivní konec přišel ve třetím kole, naštěstí se ale nejednalo o tvrdé KO. 

Zaplněná londýnská O2 aréna ukázala, že podobné zápasy influencerů mají velký komerční potenciál. Doufejme ale, že se příště KSI poměří s kvalitnějšími soupeři, protože tohle byla fraška a čistá exhibice. Nepatřičně působily i dva mistrovské pásy, které si po druhém vítězství dal přes ramena, bohužel si je ale dnes může nechat vyrobit úplně každý a pomalu se vytrácí jejich smysl.

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články