Íránský Hulk zřejmě našel vyrovnaného soupeře, vyzval ho kazašský Titán

Íránský Hulk zřejmě našel vyrovnaného soupeře, vyzval ho kazašský Titán Kazašký Titán vs. Íránský Hulk | zdroj: Profimedia

Že bychom internetovou senzaci Sajada Gharibiho nakonec přecejen viděli bojovat? Je to možné, ozval se mu totiž starý známý z Kazachstánu.

Je to jen pár dní, co Martyn Ford zrušil očekávaný boxerský souboj s "Íránským Hulkem", protože se obával o jeho zdraví. Ačkoliv Gharibi zuřil a dokonce hrozil žalobou, možná jej v boxerském ringu brzy přece jenom uvidíme. Na obzoru se totiž objevil nový soupeř, který by byl zřejmě mnohem adekvátnějším soupeřem než britský kulturista.

Džumanov Almat Bakhytovič, který si přezdívá "Kazašský Titán", je podobný případ jako Gharibi a na sociálních sítích působí obrovským dojmem. S Hulkem už se v minulosti vzájemně hecovali a domlouvali zápas, nakonec ale vše vyšumělo do ztracena. Jakmile se ale svalovec z Kazachstánu dozvěděl, že je Hulk bez soupeře, neváhal a využil situace.

"Hej Sajade! Já jsem opravdový Hulk, ty a Martyn Ford jste zbabělci - pojďme bojovat!" vzkázal skrze video a později přidal další, kde rovnou demonstroval svoji ukrutnou sílu. Íránec zatím neodpověděl, ale lze očekávat, že se nenechá zahanbit a bude minimálně slovně pálit zpátky. Zda ho však konečně uvidíme v ringu, zůstane do poslední chvíle ve hvězdách. Nebylo by žádným překvapením, pokud by opět zůstalo jen u sebevědomých slov.

Zdroje:  mirror.co.uk

Nejnovější články