Íránského Hulka v ringu neuvidíme, fanoušci ale navrhují Fordovi jiného zajímavého soupeře

Íránského Hulka v ringu neuvidíme, fanoušci ale navrhují Fordovi jiného zajímavého soupeře zdroj: Profimedia

Že by dostal Hulk těsně před zápasem strach? Je to možné, jeho soupeř Martyn Ford totiž prozradil, že byl zápas zrušen, z čehož je sám dost zklamaný. Fanoušci mu ale navrhli vyrovnanějšího protivníka.

To, čeho se fanoušci bizarních zápasů obávali, se bohužel stalo skutečností. Očekávaný boxerský duel Martyn Ford vs. Sajad Gharibi se ruší. Důvod není znám, vše ale nasvědčuje tomu, že se íránský Hulk zkrátka začal bát a raději vycouval. Oba borci se už přitom měli před lety potkat v kleci, boxerské klání pak mělo proběhnout začátkem dubna, ale bylo přeloženo na konec měsíce.

"Můj zápas bude bohužel odložen," sdělil Ford nemilou zprávu svým fanouškům skrz sociální sítě. "Událost se bude konat, týká se to jen mého zápasu."

"Na akci pořád zůstávají skvělí lidé a zápasy. Bohužel ale ten můj nebude jedním z nich kvůli důvodům, které nemůžu ovlivnit. Nemusíte být geniální, abyste je všechny rozklíčovali. Ale nechci o tom mluvit, už jsem tím ztratil spoustu času a energie." Pravděpodobně se tedy opravdu jedná o nějaký problém na straně Gharibiho, který se na internetu sice prezentoval jako obrovský muž s ukrutnou silou, ale na prvním staredownu tak oproti Fordovi vůbec nepůsobil.

Před pár dny si pak Hulk stěžoval, že s ním rodina od té doby nemluví a matka mu řekla, že není její syn, protože ten není tak slabý jako muž na videu. O to rozhodněji ale zněl, když plánoval svou reputaci v ringu napravit. To se ale očividně nestane a na íránské straně zatím zavládlo ticho.

Ford, kterému se přezdívá "Nejděsivější muž planety", ale fanoušky ubezpečuje, že s tréninkem boxu bude pokračovat a počká, až se najde jiný soupeř. "Můj debut proběhne, zápas bude. Nejsem si sice stoprocentně jistý s kým, kde a kdy, ale stane se to," vzkázal fanouškům.

Někteří z nich navrhují, aby si domluvil souboj s Hafthorem Bjornssonem. Představitel Hory ze Hry o trůny totiž také není žádný drobek a několik boxerských klání už absolvoval. To poslední sledoval v hledišti i sám Ford a do islandského strongmana si rýpnul, že byl příliš měkký a on by ho knockoutoval.

Zdroje:  Martyn Ford Instagram

Nejnovější články