Jake Paul nabídl Stricklandovi obří odměnu za společný souboj, ten o peníze nestojí a navrhnul drsnější variantu

Jake Paul nabídl Stricklandovi obří odměnu za společný souboj, ten o peníze nestojí a navrhnul drsnější variantu Jake Paul | zdroj: Profimedia

Jake Paul a Sean Strickland se chvíli přestřelovali na sociálních sítích. Oba sice mají zájem se spolu pobít, na podmínkách se ale neshodnou.

Videozáznam, na němž známý MMA bojovník Sean Strickland během sparringu totálně zničí nechvalně známého streamera Sneaka, neunikl pozornosti boxujícího youtubera Jakea Paula. Dojem na něj neudělal, ba naopak.

"Shawne Stricklande, jsi trapný, že se snažíš Sneaka takhle ukončit. Nedokázals k zemi poslat někoho, kdo nemá žádné zkušenosti, a tos do toho šel naplno. Jsi příšernej boxer, kterej si vybírá jen nezkušený lidi," ozval se na sociální síti X Paul a rovnou přidal nabídku: "Nechám tě letadlem dovézt do Portorika a můžeme bojovat před kamerou. Když vyhraješ, dám ti milion dolarů (polovinu celého tvého jmění), ale jestli půjdeš k zemi, tak si musíš nechat vytetovat Betr (Paulova společnost, pozn. red). Pošli mi soukromou zprávu." Paul také dodal, že podobnou nabídku už učinil Paddymu Pimblettovi a Strickland podobně jako svérázný Angličan nejspíš rovněž nepřijme.

"Nesnáším šikanátory. Byl jsem šikanován, a pak jsem během své youtuberské kariéry sám občas byl šikanátorem. Ale teď veškerou svou energii soustředím na organizaci Boxing Bullies a pomáhání mladým. Ale když vidím někoho, jako je Strickland, jak šikanuje lidi, tak nastal čas mu to oplatit stejnou mincí," pokračoval Jake.

Strickland to samozřejmě nenechal bez odezvy. "Prohrál jsi s boxerem na částečný úvazek, na to nezepomeň," připomněl nejprve Jakeovi porážku od Tommyho Furyho. "Ale vážně, vtipy stranou. Jsi šašek, boxuješ se starými vysloužilými MMA bojovníky a prodáváš dětem cukrovou vodu. Kdyby to bylo legální, tak ti s úsměvem na tváři vezmu život. Je na světě nějaké místo, kde bych mohl tohohle chlapa připravit o život a odejít?" zeptal se řečnicky svých fanoušků.

"Vlastně pro tebe Jakeu mám lepší návrh, protože za peníze si štěstí nekoupíš a ty jich máš dost a stejně si pořád ***," pokračoval posléze. "Žádné kamery, jen já a ty v poušti. To by mi přineslo štěstí. Žádný Instagram, lajky, žádné hry... Jen ty, to je to, co chci."

Na to samozřejmě Jake nepřistoupil.

"Rád bych to uzavřel, chci, abyste všichni pochopili, jaký fenomén Jake je," vypisoval dál Strikland, který byl očividně v ráži. "Jsi profesionální troll, který bojuje s malými vysloužilými MMA bojovníky. Ale nejhorší je, že jsi rakovina. Inspiruješ lidi, aby ničeho nedosáhli, aby ničím nebyli. Inspiruješ je, aby se stali trolly, protože tys v tom byl úspěšný. Jakeu Paule, možná jsi bohatý, ale nejsi chlap, jsi vedlejší produkt upadlé společnosti. Tvoji trollové se kolem tebe shlukují a inspirují se, aby byli jako ty, ale pochop jednu věc, ty a tvá armáda trollů mi nejste rovni. Užívejte si svůj virtuální svět s vědomím, že jste rakovinou téhle země. Za peníze si důstojnost nikdy nekoupíte. Užijte si to."

Na vzájemné měření sil tedy v blízké době nejspíš nedojde, nikdy ale neříkej nikdy. Paul má totiž v boxu a MMA velké plány a Strickland bojování miluje, takže nehrozí, že by kariéru v nadcházejících letech ukončil. 

Zdroje:  Twitter Jake Paul , Sean Strickland – Twitter

Nejnovější články