Komu není rady, tomu není pomoci. MMA veterán dostal po dvou týdnech další knockout, tentokrát v boxu

Komu není rady, tomu není pomoci. MMA veterán dostal po dvou týdnech další knockout, tentokrát v boxu Bigfootova bitva s Markem Huntem byla parádní, kazí jí ale fakt, že Silva dopoval | zdroj: Profimedia

V Americe mu pro obavy o jeho zdraví bojovat zakázali, tak se známý brazilský veterán vydal sbírat KO do Ruska.

Je to jen pár dní, co jsme o něm psali v souvislosti s dalším inkasovaným KO a doufali jsme, že Antonio "Bigfoot" Silva konečně uzná, že nadešel čas pověsit rukavice na hřebík. Jenže se stal přesně opak, Brazilec si pobyt v Rusku prodloužil a 2 týdny po tvrdém knockoutu v MMA kleci vstoupil pro změnu do ringu.

Tam ho v souboji podle boxerských pravidel čekal domácí Vjačeslav Dacik, přezdívaný "Rudý Tarzan". Neo-nacista s bohatou kriminální minulostí, která čítá například loupežná přepadení či útoky na nevěstince. Soud ho poprvé namísto do vězení poslal do blázince, odkud ale utekl do Norska, kde se zbraní v ruce žádal o azyl, což mu samozřejmě neprošlo a byl deportován zpět do Ruska, kde skončil za mřížemi. Od roku 2006 do 2019 měl tak pauzu, po odpykání trestu se ale vrátil do boje.

Zápas se Silvou na akci Hardcore Boxing začal pasivně, oba kolem sebe jen pomalu kroužili a sem tam naznačili údery. Když ale Dacik viděl, že mu od Silvy moc velké nebezpeční nehrozí, osmělil se k útokům a postupně přidával na síle. Jeho údery Silvou dokázaly otřást i přes kryt a se závěrečným kongem úvodní tříminitovky jej poslal k zemi.

Druhé kolo "Rudý Tarzan" navázal přesně tam, kde první skončilo. Do Silvy nastoupil se vší vervou, zatlačil ho do rohu a zasypával tvrdými údery. Ačkoliv Brazilec k zemi nešel, bylo vidět, že už nevnímá, která bije. Rozhodčí tak naštěstí zbytečně neotálel a zápas ukončil. Bigfoot s jeho rozhodnutím sice nesouhlasil, ale nutno uznat, že i po skončení vypadal dost otřeseně.

Pro Silvu se jedná už o 10. prohru v řadě, 9 z nich navíc bylo před limitem, naposledy se mu povedlo zvítězit před 7 lety ještě v UFC. Můžeme tedy jen doufat, že mu někdo pokračování rozmluví dříve, než si odnese nenávratné poškození mozku.

Na celý zápas se můžete případně podívat ZDE

Zdroje:  Bloody Elbow

Nejnovější články