Ruský „Pepek námořník“ byl opět bit, k vítězství mu nepomohla ani nová vylepšení

Ruský „Pepek námořník“ byl opět bit, k vítězství mu nepomohla ani nová vylepšení Kirill Tereshin a jeho "ruky bazuky" | zdroj: Profimedia

Epic Fighting Championship přinesla opět vytříbenou porci těch nejlepších bizarností v kabátku MMA.

Ruská Epic Fighting Championship má v srdcích fanoušků freak fightů velmi speciální místo. Jedná se totiž s vysokou pravděpodobností o tu naprosto nejšílenější a nejbizarnější podívanou v tomto odvětví zábavy. A tento předpoklad opět do puntíku splnila na své zatím poslední akci s hlavním lákadlem v podobě souboje dvou titánů, kteří v kleci ještě nepoznali pocit vítězství. Nechvalně známého Kirilla Tereshina, alias ruského "Pepka námořníka", a Igora Shveda, který se o slávu zatím jen pokouší.

Celou akci odstartoval ještě poměrně normální duel dvou sexuálních pracovnic, který dokonce zakončil povedený rear-naked choke. K atraktivitě zápasu velmi přispěly speciální outfity obou neohrožených bojovnic. Následný souboj dva na dva byl zase okořeněný skutečností, že se proti sobě utkala dvojčata, ale pořád to nebylo nic, co bychom ještě neviděli.

Velký "pokrok" pak přišel v dalším zápase dva na dva, kde bylo první kolo vylepšeno přidáním pásek na oči, nejdříve pro dva a následně pro všechny čtyři fightery. Ne všechny inovace se ale ukáží jako přínosné, a tak jsme alespoň dostali důkaz, že v zápase slepců bychom se nedočkali příliš akční podívané.

V hlavním předzápase večera se měl utkat trénovaný MMA fighter Kornei Tarasov s dědem Spartakem a jeho dvěma pomocníky. Spartak, jenž se na 76letého člověka pyšní slušnou formou, ale v kleci seznal, že jeho dva učedníci budou proti Tarasovovi stačit a odebral se na pomyslnou střídačku. Byla to rozhodně škoda, jeho svěřenci totiž dokázali vyválčit pouze remízu.

Poté už přišel na řadu zlatý hřeb večera. V něm se představil Igor Shved pocházející z Irkutsku. Z daleké Sibiře se tento mladý podnikavec vydal do Moskvy, kde si žije svůj ruský sen youtubera čtvrté kategorie. V honbě za slávou se rozhodl zapojit také do scény freak fightů a je třeba říct, že velmi úspěšně. Čtyřmi porážkami v řadě si vysloužil money fight s celebritou Kirillem Tereshinem, u nás známým, díky svým olejem nabušeným bicepsům jako Pepek námořník. Kirill nedávno dokonce vylepšil svůj arzenál a k bazukám, jak říká svým (ne)mocným pažím, přidal nově vylepšené rty a lícní kosti. Jeho cílem prý bylo přiblížit se podobě mimozemšťana, takže šlo rozhodně o povedenou akci.

Bohužel mu ale ani jeho nové zbraně nepomohly získat první výhru v MMA. Jak bude souboj probíhat, nám vlastně ukázala už svého druhu předzápasová tisková konference, kde byl Kirill svým soupeřem hozen na podlahu studia a ukázkově vypnut. V zápase pak po krátké přestřelce v postoji došlo k úplně stejné situaci a Kirill se ocitl na zemi. Díky měkké podlaze oktagonu ale tentokrát neztratil vědomí a Igor tak musel Pepka na zemi ještě dobíjet. Ten si však svými mohutnými bicepsy chytře chránil nové rty a lícní kosti, takže musel Shved sáhnout k drsným úderům na tělo. Ty působily Kirillovi evidentně velké problémy a chvíli to vypadalo, že se smířil se svým osudem a pouze očekává vysněný odchod k mimozemšťanům. Bohužel nebo bohudík pro něj jej o odchod na štítu připravil jeho vlastní roh a ručník hozený do klece celý duel ukončil.

Ruky bazuky tak znovu nedokázaly přinést svému majiteli vytoužené vítězství. V pozápasovém rozhovoru se pak snažil vyzvat na fackovanou alespoň přítomnou Irishku Chikipiki, další známou figuru organizace. Uvidíme, jestli k něčemu takovému v budoucnu dojde nebo pověsí Kirill své "zbraně" na hřebík. Jestli by to byla škoda nebo ne, můžete posoudit sami. Záznam celého turnaje je k dispozici na oficiálním kanále Epic Fighting Championship.

Zdroje:  Epic Fighting Championship

Nejnovější články