Ruský "Pepek námořník" se chtěl prát už na staredownu, skončil vypnutý na zemi

Ruský "Pepek námořník" se chtěl prát už na staredownu, skončil vypnutý na zemi "Svaly" ale přinesly Kirillovi vytouženou slávu. | zdroj: Profimedia

Kirill Tereshin, pochybná hvězda jedné z nejbizarnějších organizací na světě, ruské Epic Fighting Championship, inicioval při staredownu rozmíšku se svým soupeřem. A příliš se mu to nevyplatilo.

Na ruské poměry není nikdy nic příliš bizarní a tato země ležící někde mezi Evropou, Asií a říší pohádek bratří Grimmů to velmi ráda a často dokazuje. Týká se to samozřejmě i světa tzv. freak fightů. Zapomeňte na kluky s kamením, pornoherečky a třetiřadé tiktokery, ruská Epic Fighting Championship nabízí obsah úplně jiné kategorie. Souboj 50kg holky s 200kg klukem, který snídá, obědvá a večeří kolu? Žádný problém. Potetovaný agilní stařík se svým vnukem proti plnoštíhlé youtuberce? Opět jste na správné adrese. A do této společnosti skvěle zapadá také Kirill "Ruky bazooky" Tereshin, u nás známější jako „ruský Pepek námořník“.

Ten se nechvalně proslavil svou zálibou v injekční aplikaci oleje syntholu do svých paží. S jedním přivřeným okem tak připomíná se svými obskurně nafouknutými bicepsy známou animovanou postavičku. Jde samozřejmě o čistě „kosmetickou“ úpravu, která Kirillovi rozhodně nepřinesla žádnou sílu a určitě by udělal lépe, kdyby si od Pepka raději místo toho vypůjčil zvyk časté konzumace špenátu. Pomohlo by mu to jistě i zdravotně, protože ho ruční „vylepšení“  v minulosti podle všeho ohrožovalo na životě a jistou část syntetického oleje mu museli lékaři odstranit.

To mu ale nezabránilo pokračovat v aktivní „zápasnické“ kariéře, v níž však v různých freak fightech střádá porážku za porážkou. Jeho bazuky, jak říká svým pažím, mu totiž v rozdávání úderů spíše brání, než aby mu jakkoliv pomáhaly. A zapracovat by evidentně mohl i na svém wrestlingu, jak se ukázalo na show předcházející nejbližšímu galavečeru jeho domovské organizace.

Na ní se Kirill představil na staredownu se svým nadcházejícím soupeřem, youtuberem Igorem Shvedem. A události rázem dostaly rychlý spád. Kirill se po krátkém vyčkávání vrhnul na svého soka a oba dva skončili ve zvláštním klinči, v kterém se ale Igor zorientoval o poznání lépe a po krátké tahanici hodil Pepka na zem. Ten dopadl na tvrdou podlahu studia, nejspíše se slušně praštil zátylkem o zem a na několik sekund se ocitl v bezvědomí. Poté přišel k sobě, ale evidentně zapomněl, kde se vůbec nachází, pokud to tedy vůbec věděl předtím. Igor se však ukázal jako charakter a svého soupeře odtáhnul na sedačku, kde Kirill snad ve zdraví přečkal do konce celé show. Snad si při pádu nezpůsobil nějaké závažnější zdravotní problémy, protože už měl se svým tělem a hlavou starostí víc než dost. I když nejspíše čistě vlastní vinou.

Zdroje:  Epic Fighting Championship

Nejnovější články