MMA zápas „dva na jednoho“ a souboj mezi mužem a ženou. Bizarní turnaj v Thajsku ukázal šílenou show

MMA zápas „dva na jednoho“ a souboj mezi mužem a ženou. Bizarní turnaj v Thajsku ukázal šílenou show Zápas "dva proti jednomu" na thajském turnaji "Fight Circus". | zdroj: Profimedia

„Přesilovka“ se v MMA moc často nevidí a tak se to v Thajsku rozhodli napravit.

Už jsme tu dlouho neměli opravdu bizarní podívanou, a tak se dnes podíváme do Thajska, kde se nám o ní nedávno postarala thajská organizace Full Metal Dojo. Ta pro své diváky připravila turnaj, který měl přiléhavý název „Fight Circus“ a k vidění byly snad všechny šílenosti, které vás v ringu můžou napadnout.

Asi největším lákadlem byl MMA zápas v podobě „dva na jednoho“, kde proti ruskému MMA zápasníkovi Mikhailu Vetrilovi, nastoupili dva Thajci, přezdívaní „Bank“ a „No Money“. Ze začátku se sice ruskému bohatýrovi dařilo oba Thajce držet od těla, ale pak se jeden z nich obětoval a skočil Vetrilovi na nohy, čímž jej znehybnil a druhý thajský bojovník mu začal dávat rány do obličeje. Nakonec jej Thajci povalili na zem a tam jej uškrtili na rear naked choke. Oba Thajci sice byli dvakrát menší než ruský bojovník v polotěžké váze, ale i tak nad ním dokázali vyhrát.

Pro velký úspěch si bojovníci dokonce dali hned odvetu. Ano, čtete dobře, odveta přišla okamžitě po prvním zápase. Chudák Mikhail, který měl do té doby jen 2 profi zápasy v MMA si proti přesile znovu nevedl moc dobře a poté, co mu znovu jeden z Thajců svázal nohy a druhý jej zasypával údery, musel zasáhnout rozhodčí a „odvetu“ ukončil.

Tím to ale neskončilo. Fight Circus předvedl například zápas mezi boxerem těžké váhy a thaiboxerem z bantamové váhy, kde po dobrém highkicku vyhrál na vzdání thaiboxer.

Aby toho nebylo málo, tak došlo i na zápase mezi ženou a mužem. Naštěstí to bylo jen v grapplingovém zápase a tak nehrozily žádné monokly nebo KO. Navíc nakonec vyhrála bojovnice, ktará svého soupeře uškrtila na rear naked choke.

Dalším byl na řadě souboj mezi Kyokushin karatistou a thaiboxerem, který tentokrát vyhrálo tvrdé karate.

Na turnaji se také představilo ženské lethwei, což je thajský box bez rukavic a s povolenými údery hlavou. I tady to nakonec bylo dost šílené, protože poražená bojovnice neměla pravděpodobně žádné zkušenosti ze zápasů a po prvním kole se o přestávce mezi koly rozbrečela.

Fight Circus byl jedinečnou a dost šílenou show, kterou už ale doufejme, nikdy neuvidíme. Nebo aspoň ne v dohledné době.

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články