Mousasi v odvetě Lovata zničí nebo ukončí kariéru

Mousasi v odvetě Lovata zničí nebo ukončí kariéru zdroj: Profimedia

V Bellatoru se nám nejspíš schyluje k dalšímu "tituláku" ve střední váze a už teď vyvolává slušné emoce.

Bellator často využívá veteránů svojí slavnější sestřičky, UFC. To tato druhá největší organizace ukázala také o víkendu, kdy se ve střední váze střetl Gegard Mousasi s Lyoto Machidou. Souboj vyzněl těsně na body pro prvně jmenovaného a ten se přiblížil k titulovému zápasu. Spokojený se svým výkonem ale rozhodně nebyl.

Mousasi na pozápasové tiskové konferenci řekl, že bude muset na svého příštího soupeře o dost víc zatlačit. Tím bude s největší pravděpodobností držitel šampionského pásu, Rafael Lovato Jr. "Zabiju ho," rozvášnil se Mousasi. "Přísahám bohu, že pokud ho nevypnu, tak to neberu jako vítězství. Vím, co dokážu a on doslova zemře. Uvidíte. Na sto procent ho zničím, to vám zaručuji."

Abychom Mousasiho emoce plně pochopili, musíme se vrátit do června 2019. Tam se s Lovatem utkal poprvé , po pětikolové bitvě neuspěl a přišel o titul. Tvrdí však, že jeho oponent použil zakázané látky, které mu pomohli k výhře. Na jejich odvetu je nahecovaný tak, že by v případě dalšího neúspěchu pověsil rukavice na hřebík. "Pokud prohraju, tak odejdu do důchodu, to slibuju a nedělám si legraci. Lidé mi říkají, ať o důchodu nemluvím, ale tenhle fight bude extra speciální a může se stát, že bude také poslední."

"Ten chlap naposledy vypadal jako kůň. On si nedal jen trochu steroidů, ale pořádnou dávku. Každý to ví. Lidé mě pak nazývaly looserem. A já jím asi trochu byl, protože jsem ho nemohl porazit. Nezvládl jsem to kvůli svojí hlavě. A jemu pomohla ta jeho "medicína". Při vážení měl bradavky tvrdé jako žena. Klidně se na to podívejte. Nedělám si legraci, ani se nesnažím být zábavný. Jeho bradavky byly dvojnásobné. Jako kdyby nedal dětem mléko."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články