Nechutný faul! Brazilec kousl soupeře do ucha, aby ho mohl uškrtit

Nechutný faul! Brazilec kousl soupeře do ucha, aby ho mohl uškrtit Oliveira si k vítězství dopomohl kousnutím do ucha | zdroj: FOTO: Se svolením Octagon

Brazilec Thiago Oliveira zoufale potřeboval výhru a hodlal ji získat za každou cenu. Nakonec se z ní ale neradoval dlouho, protože se ukázalo, že si pomohl zakázanými technikami.

Na akci Octagon 44 v Kazachstánu jsme byli svědky zvláštní situace. Oliveira po pěti porážkách v řadě nutně potřeboval výhru, domácí Erkin Darmenov měl ale v zápase navrch. Vše se změnilo až chvilku před koncem prvního kola, kdy Brazilec v klinči u pletiva trefil soupeře kolenem do rozkroku. Rozhodčí si ale zakázaného útoku nevšiml a Thiago se díky němu dostal protivníkovi do zad, kde se mu ze všech sil snažil nasadit škrcení rear-naked choke. To se mu po pár vteřinách povedlo a jal se oslavovat.

Naštvaný Darmenov ale ukazoval na své ucho a vydal se společně s trenéry zákeřného Brazilce konfrontovat. Ten ale jejich nařčení rezolutně odmítal a tanečky oslavoval vytoužené vítězství. Naštěstí jsou ale všude kamery, které ho o pár vteřin později před všemi usvědčily.

Těžko říct, zda se Oliveira v zápase přepnul do berserk módu a nevnímal, co se děje. Neustále totiž kroutil hlavou, že nic neudělal. A když zjistil, že bude za svůj ohavný faul diskvalifikován, začal zuřit. Organizátoři ho tak museli eskortovat do šaten. Zkousnout šestou prohru v řadě asi nebude snadné. Po takovémto výkonu je navíc otázka, zda ještě dostane příležitost někde zápasit. O jiném povolání by ale měl přemýšlet i rozhodčí, který oba fauly zcela přehlédl.

Ani Darmenov samozřejmě z vítězství na diskvalifikaci neskákal radostí, pátá výhra v řadě se ale každopádně počítá. Celkově to tenhle šestadvacetiletý Kazach má 13-5 a třeba o něm ještě uslyšíme.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OCTAGON (@octagon_memes)

Na celý zápas se můžete podívat na youtubovém kanále organizace Octagon.

Zdroje:  Octagon

Nejnovější články