Nejdříve highkick, pak škrcení. Mladý Brazilec poslal svého soupeře do říše snů

Nejdříve highkick, pak škrcení. Mladý Brazilec poslal svého soupeře do říše snů zdroj: Profimedia

Podívejte se na krásnou ukázku MMA z Brazílie. Taková rána by uspala skoro každého.

Mauricio Almeida z Brazílie debutoval v profesionálním MMA na galavečeru Jungle Fight 100. A jeho debut ve váze do 61 kg se mu více než podařil. Krásnou akcí si zapsal svoji první výhru v profesionálním MMA a je možné, že o něm v budoucnu ještě uslyšíme.  

Mauricio na nic nečekal a v páté vteřině prvního kola nejdříve nadělil svému soupeři nádherný highkick ze zadní nohy, kterým svého soupeře srazil k zemi. Protože se ale nějakým zázrakem jeho soupeř neodebral do říše snů, skočil mu Mauricio na záda a tam mu nasadil škrcení (rear naked choke). Je nutné vyjádřit obdiv nad bojovným duchem jeho soupeře, Aluizia Adaria, který se do poslední vteřiny snažil bránit a neodplácal. Nakonec ale následkem škrcení přece jen usnul a zachránit jej musel až rozhodčí.  

Zvuk highkicku připomíná ránu baseballovou pálkou a Adaria musí mít nejspíše dubovou hlavu, protože většina smrtelníků by si po takové ráně okamžitě ustlala na podlaze. Spánku se sice nakonec stejně nevyhnul, ale škrcení je přece jen o dost humánnější než KO.

Na celou akci se koukněte tady:

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články