Nejrychlejší KO v dějinách? Kop do hlavy ukončil zápas už po vteřině

Nejrychlejší KO v dějinách? Kop do hlavy ukončil zápas už po vteřině Nejrychlejší KO | zdroj: FOTO: Se svolením Titan FC

Někdy se při sledování MMA vyplatí nemrkat, třeba dnes v noci při sledování turnaje Titan FC 83. Padlo tam totiž pravděpodobně nejrychlejší KO v historii, alespoň podle oficiálního času konce zápasu.

V hlavní části turnaje organizace Titan FC proti sobě stanuli Luis Hernandez a Brian Topp a už jejich bilance dávala tušit, že favoritem bude první jmenovaný. Ten totiž své dva dosavadní soupeře mezi profesionály ukončil v úvodní pětiminutovce, Topp naopak třikrát padl v prvním kole.

Že ale nakonec bude stačit pouhá vteřina a jedna jediná technika, to asi nečekal nikdo. Jakmile se totiž k sobě oba bojovníci přiblížili, nenásledovalo tradiční ťuknutí rukavicemi a namísto něj přilétl od Hernandeze highkick, kterým trefil soupeřovu hlavu a poslal jej tvrdě k zemi.

Pokud by Topp býval signalizoval, že si chce gentlemansky ťuknout, nebylo by to zrovna "fair play" vítězství. Byl to ale naopak právě Hernandez, který do středu šel s nataženou rukou, přičemž jeho protivník nejevil o ťukanec pražádný zájem. A udělal životní chybu.

Sporné je také to, že zápas skutečně skončil za jednu vteřinu (spíše to vypadá na vteřiny 3-4), oficiální čas byl ale zaznamenán 0:01 a o Hernandezovi se teď bude jistě pár dní hodně mluvit. Pokud ale bude pokračovat v podobné krasojízdě i nadále (i mezi amatéry totiž všech 5 soupeřů ukončil před limitem), možná jej brzy uvidíme ve větších organizacích. Našlápnuto k tomu má ve 26 letech solidně.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články