Nepotřebuju škemrat, aby se na nás lidi koukali. Diaz odmítá slovní přestřelky s Paulem, ze společného rozhovoru odešel

Nepotřebuju škemrat, aby se na nás lidi koukali. Diaz odmítá slovní přestřelky s Paulem, ze společného rozhovoru odešel Jake Paul a Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Už tuto sobotu se v Dallasu odehraje další z boxerských zápasů Jakea Paula, tentokrát se mu postaví svéráz Nate Diaz. Youtuber ale přiznal, že čekal ze strany slavného MMA bojovníka větší promo. Rodák ze Stocktonu se s ním totiž odmítá pouštět do slovních přestřelek.

"Je to jeho problém. Já si myslím, že moje zápasy promuje mé bojování v průběhu let, a tak se s tím klukem nebudu pouštět do malicherných dětských hádek a tvářit se, že to není reálnější, než to je," vysvětlil svůj úhel pohledu Diaz. "Nenakecám kupu s*aček, jak chce on. Nechci ho vidět říkat kraviny a přestřelovat se s ním. Na tiskovce řekl něco o tom, že jsem to podělal. A já na to, že tam nejsem kvůli tomu, abych se hádal. Já ani nechci na tiskovky chodit, abych se tam s někým hádal. Jestli se budeme dohadovat, tak se budeme prát, tak prostě před zápasem radši zůstaňme od sebe."

Žádné divadlo se tedy na Diazově straně konat nebude, nehodlá se snížit ke zbytečnému trashtalku. "Jsem připraven jít do války hned teď a jsem připraven zůstat v klidu, dokud nebude čas bojovat. Je mi to jedno. Jsem v důležitém bodě kariéry, kdy se nesnažím nikoho zastrašit, nesnažím se nikoho oblbnout. Jestli se lidi chtějí koukat, bude to skvělý. A jestli ne, tak je to taky v pohodě. V tomhle mě špatně pochopil. Nejdu s ním do zápasového divadla. Potřebuju jenom jeho, aby pochopil, že mu nakopu zadek. Nepotřebuju celý svět. Nemusím škemrat, aby se na nás lidi koukali. Nedívejte se," konstatoval s lehkým pousmáním.

A svým slovům dostál, když se s Paulem potkal v rámci společného rozhovoru. Známý youtuber mu sice lichotil a označil ho za válečníka, který do ringu přijde bojovat, Nate se ale po chvíli zvednul a se slovy "budu hned zpátky" opustil studio. Kamery ho posléze zachytily, jak někam odjíždí autem. Co ho k tomu vedlo zatím není jasné, kompletní video totiž ještě nebylo zveřejněno. Když se ale novináři Diaze na tuto zvláštní situaci zeptali, odpověděl, že se po chvíli skutečně vrátil, ale oni už tam nebyli. Doufejme, že podobným fiaskem neskončí i samotný fight.

Jakým směrem bude Diazova kariéra pokračaovat dál, to zatím neví ani on sám. Vše se bude odvíjet od výsledku zápasu. Pokud by s Paulem prohrál, bude podle svých slov nejspíš usilovat o odvetu. Youtuber mu dokonce nabídl, že by se mohla odehrát pod pravidly MMA. Vyloučený ale není ani návrat do UFC.

Zdroje:  YouTube ESPN , Twitter - Ariel Helwani

Nejnovější články