Od youtubera dostal KO, teď by prý bývalému MMA šampionovi nevadilo, kdyby porazil i jeho kamaráda

Od youtubera dostal KO, teď by prý bývalému MMA šampionovi nevadilo, kdyby porazil i jeho kamaráda zdroj: Profimedia

Ben Askren zápas proti Jakeovi Paulovi nezvládl, teď bude sledovat, jak si povede jeho kamarád Tyron Woodley. Paradoxně by mu až tak nevadilo, kdyby prohrál.

Už tento víkend se fanoušci boxerských exhibicí dočkají další konfrontace youtubera Jakea Paula s bývalým bojovníkem UFC. Tentokrát se na druhou stranu ringu postaví ex-šampion welterové váhy Tyron Woodley, jenž si dal za úkol jediné – dostat kontroverzního streamera na kolena a připravit mu první porážku mezi čtyřmi provazy.

O tom, že to nemusí být tak úplně jednoduchý úkol, by mohl vyprávět další veterán UFC Ben Askren. Ten proti Paulovi nastoupil letos v dubnu a po počítání a poměrně necitlivém zastavení od rozhodčího musel odejít z ringu se sklopenou hlavou. Později také několikrát prozradil, že mu tato poměrně potupná prohra bude ležet ještě dlouho v hlavě.

Askren si totiž stále není jistý, jak moc kvalitní boxerem Paul je a tuší, že s ním mohl vydržet bojovat o dost déle. V nadcházejícím zápase bude Ben samozřejmě fandit svému kamarádovi Woodleymu, ale zřejmě by mu nevadilo ani youtuberovo vítězství. To naznačil v nedávném rozhovoru YT kanál TMZ Sports, kde se nechal slyšet, že by se pak alespoň necítil tak zahanbeně.

„Stále nejsem přesvědčený o tom, že je Jake dobrým boxerem,“ rozpovídal se Askren. „Jednou mě trefil opravdu tvrdě, ale nebylo to tak, že by mě pořádně porazil v šesti kolech. Ale umí tvrdě zasáhnout, za což mu dávám kredit. Pokud bude schopen porazit Tyrona, tak budu svou porážku snášet mnohem lépe, protože vím, že Tyron je opravdu dobrý. Asi se to nestane, ale v případě Paulova vítězství bych se tak cítil.“

Jak nakonec exhibice mezi Jakem Paulem a Tyronem Woodleym dopadne se dozvíme už tuto neděli. Podle odhadů by se oba borci měli mezi čtyřmi provazy objevit někdy okolo páté hodiny ranní. Pokud se vám nebude chtít vstávat nebo raději dáte přednost kvalitnějším zápasům v podobě UFC, tak nezoufejte, náš server Fights.cz vám z tohoto bláznivého zápasu přinese reportáž.

Zdroje:  tmzsports.com

Nejnovější články