Roztržka na tiskovce Bellatoru, McKee sebral Freiremu šampionský pás, ten si to nenechal líbit

Roztržka na tiskovce Bellatoru, McKee sebral Freiremu šampionský pás, ten si to nenechal líbit Patricio Freire - A. J. McKee | zdroj: Getty Images

Tisková konference Bellatoru málem skončila rvačkou. McKee sebral Freiremu šampionský pás, ten si to nechtěl nechat líbit. Jejich titulový zápas a celý turnaj Bellator 263 můžete sledovat na videoportálu VOYO.CZ.

Víkendové finále Grand Prix pérové váhy Bellatoru, ve kterém se bude bojovat kromě titulu také o prémii jednoho milionu dolarů, bude mít nejspíše opravdu slušné grády. Nynější šampion Patricio „Pitbull“ Freire a jeho vyzyvatel A. J. McKee si totiž vjeli do vlasů už na předzápasové tiskové konferenci a vše málem skončilo bitkou.

Začátek tiskovky přitom probíhal v poklidné atmosféře a nic nenasvědčovalo tomu, že by se zde něco mohlo semlít. Vše ale odstartoval McKee, který prohlásil: „Pamatuješ, jak si řekl, že mě zbiješ před mým otcem? Porazím tě před tvou ženou a tvými dětmi. Jak se ti to líbí? Chceš se mnou mluvit neuctivě? Tak fajn, budeme tak spolu mluvit.“

Freire v tu chvíli vyskočil ze židle takovým způsobem, že srazil mikrofon a začal se po svém nadcházejícím protivníkovi, který byl už mezitím také na nohách, sápat. Blízkému kontaktu naštěstí zamezila bezpečnostní služba a také prezident Bellatoru Scott Coker, jenž seděl přímo mezi oběma rozzlobenými bojovníky.

Této rozepři ale přeci jen ještě nebyl konec. Ve chvíli, kdy se vše začalo uklidňovat se totiž McKee z ničeho nic drze natáhl přes stůl směrem k brazilskému šampionovi a sebral mu pás, který měl na stole před sebou. Ten mu sice ostatní stihli téměř okamžitě vyrazit z ruky, ale na Freireho byla tato situace už příliš a snažil se svého soupeře nakopnout, díky čemuž málem převrhl celý stůl. Až v tuto chvíli se povedlo oba kohouty nadobro rozdělit a odvést ze sálu.

Je tedy jasné, že půjde o opravdu vyhrocený duel ve kterém si tito dva oponenti nedarují vůbec nic. Rozhodně byste si tak titulový zápas mezi Freirem a McKeem neměli nechat ujít. Turnaj Bellator 236 odstartuje v neděli v 1 hodinu v noci, v našich končinách je možné ho sledovat na českém videoportálu VOYO.CZ.

Zdroje:  tisková zpráva - Bellator , Twitter - MMA Junkie

Nejnovější články