Rychlá jízda v Lamborghini se Lewisovi nevyplatila, byl zatčen jen pár dní před důležitým zápasem

Rychlá jízda v Lamborghini se Lewisovi nevyplatila, byl zatčen jen pár dní před důležitým zápasem Derrick Lewis slaví vítězství | zdroj: Profimedia

Šéfové UFC se asi pěkně orosili, když se v médiích objevila zpráva, že byla hlavní hvězda jejich nadcházejícího turnaje zatčena. Naštěstí ji ale po zaplacení pokuty pustili a zajímavého zápasu dvou těžkých vah se o víkendu dočkáme.

Těžkotonážník Derrick Lewis, který se může chlubit největším počtem rozdaných knockoutů v UFC, se nestydí za svou lásku k rychlým autům. Jak se zdá, nejblíže jeho srdci jsou vozy značky Lamborghini. Již dříve si nechal svůj vůz vytunit tak, aby disponoval dvojitým turbem. A na silnici očividně rád šlápne na plyn. V zóně, kde se smí jet maximálně 80 kilometrů za hodinu, se totiž řítil rychlostí takřka 220 km/h. Zákonu ale neunikl, po této divoké projížďce následovalo zatčení. A jelikož má Lewis o víkendu zápasit, spousta fanoušků měla strach, že ho bude muset někdo na poslední chvíli nahradit, nebo se snad celý zápas zruší.

Vše ale dobře dopadlo. “Černá bestie”, jak si zápasník přezdívá, zatím dostala jen stodolarovou pokutu s tím, že k soudu půjde až 27. prosince. Američan tak mohl odletět do Brazílie, kde se už za pár dní utká v hlavním zápase UFC Fight Night s Jailtonem Almeidou. Když se ho na rychlou jízdu zeptali novináři na tiskovce, reagoval se svým typickým humorem. "Ne, nemyslím si, že jsem to byl já. Ten chlap měl vlasy. Viděli jste ten obrázek? Já žádné vlasy nemám, to jsem nebyl já," prohlásil s narážkou na to, jak byl v policejním hlášení popsán.

Podle policistů se jednalo o vědomé a bezohledné nerespektování bezpečnosti ostatních osob na silnici, které zahrnovalo jízdu vysokou rychlostí a nebezpečné přejíždění mezi pruhy. Zastaven Lewis byl, když projel kolem policisty, který jeho Lamborghini mohl jen těžko přehlédnout. Americkému zápasníkovi tak hrozí až třicet dní ve vězení nebo pokuta 200 dolarů, která pro hvězdu UFC nejspíše bude tou příznivější možností. 

Není to poprvé, co se o Lewisovi a policii píše. Naposledy se tak stalo před dvěma lety, to ale byl na druhé straně zákona, když se mu podařilo chytit člověka, co se mu snažil vykrást auto. Derrick ho údajně udeřil a držel jej na zemi až do příjezdu policie. Známý MMA reportér Ariel Helwani ale prozradil, že mu Lewis v zákulisí řekl, že zloděje knockoutoval.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články