Šéf UFC Dana White chce na výhru Askrena nad Paulem vsadit šílenou částku

Šéf UFC Dana White chce na výhru Askrena nad Paulem vsadit šílenou částku zdroj: Profimedia

Dana White před nadcházejícím boxerským soubojem mezi Jakem Paulem a Benem Askrenem věří více svému bývalému bojovníkovi.

Plánovaný bizarní boxerský zápas mezi hvězdou YouTube Jakem Paulem a bývalým šampionem Bellatoru a ONE FC Benem Askrenem, který je naplánovaný na 17. dubna, už vyvolal několik vášnivých diskusí ohledně výsledku. Do jedné z debat se zapojil také šéf UFC Dana White.

Ten se nadcházejícímu duelu trochu vysmívá. Podle něj totiž dopadne tento fight naprosto jednoznačně, protože se domnívá, že ačkoliv se Paul cítí jako boxer, tak jím nikdy nebyl a ani nebude. White se na toto téma rozpovídal v rozhovoru s bývalým boxerským šampionem Mikem Tysonem v rámci YouTube pořadu Hotboxin.

„Buďme upřímní. Jake Paul není žádným boxerem,“ řekl White. „Tenhle chlapík je jenom bláznivé dítě. Dítě, které bude bojovat se skutečným zápasníkem. S opravdu dobrým zápasníkem, který bojoval proti opravdovým chlapům a byl mistrem světa v jiných organizacích.“

White si je Askrenových kvalit dobře vědom, na sklonku kariéry působil americký bojovník také v UFC, do kterého přišel jako neporažený bojovník z asijské organizece ONE Championship. V UFC sice Askren prohrál dva ze tří zápasů, ale i tak jej Dana v nadcházejícím zápase maximálně favorizuje. Pokud bude možnost, tak je dokonce ochotný vsadit si nemalou částku na to, že s ním Paul neuspěje.

„Doufám, že se na to bude dát vsadit, protože jestli ano, tak sázím na to, že Paul tento bláznivý zápas prohraje,“ prozradil White. „Vsadím milion dolarů na to, že prohraje. Doufám, že si na to můžu někde vsadit.“

Tato informace se samozřejmě dostala také k Paulovi, který podle jeho zvyku nenechal tuto věc bez odezvy a okamžitě kontroval s protinabídkou. Zároveň se nechal slyšet, že by se po vyhraném zápase proti Askrenovi velice rád utkal také s prezidentem UFC.

„Dano zdvojnásobíme sázku!“ napsal Paul na svůj instagramový účet. „2 miliony dolarů. Peníze dáme do úschovy. Celkem 4 miliony dolarů. Vítěz bere vše. Můj tým bude v kontaktu, aby uzavřel smlouvu. Poté, co sestřelím Bena, můžeme udělat Jake Paul vs. Dana White 2021, protože sebe považuješ za ‚boxera‘ a mě za ‚youtubera.‘"

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

To, že by White vsadil milion dolarů je dosti reálné, protože nedávno přiznal, že podobnou částku už několikrát na sportovní tipy zainvestoval, ale to že by udělal společnou sázku s Paulem je nepravděpodobné. Poslední dobou se totiž většina lidí zapojených do youtuberových výzev naučila prostě a jednoduše na tyto věci nereagovat.

Zdroje:  YouTube Hotboxin with Mike Tyson , Instagram Jake Paul

Nejnovější články