Šílené KO. Bojovník po něm udělal kotrmelec a netušil, kde je

Šílené KO. Bojovník po něm udělal kotrmelec a netušil, kde je Brutální KO na The War 5 | zdroj: FOTO: The War

Rozdíl ve zkušenostech byl od začátku patrný a souboj v polské organizaci The War nakonec skončil už po pár vteřinách tvrdým KO

Polská organizace The War, která proti sobě k zápasům v kleci staví především fotbalové chuligány, se po půl roce vrátila s další akcí. Na té byla kromě hromadného zápasu tři na tři k vidění také osmičlenná pyramida v postoji, kde se mohly používat lokty i hlavičky, takže něco na způsob barmského boxu v malých MMA rukavicích.

Jak se dalo čekat, skupinový zápas neměl dlouhého trvání. Jeden z týmů po pár vteřinách knockoutoval všechny tři soupeře a slavil vítězství.

V pyramidě se naopak většina zápasů dostala až do pátého dvouminutového kola. Výjimkou byl úvodní duel Miłosz Wodecki vs. Mikołaj Homa, který skončil už po necelé minutě. Na Homovi bylo vidět, že šlo o jeho první zápas a do útoků skákal naprosto netechnicky. K zemi šel už po necelé půlminutě a viditelně zkušenější Wodecki ho ještě během dopadu trefil kopem do hlavy. Pravděpodobně kvůli tomuhle faulu nebyl počítaný a hned se pokračovalo. O to hůř pro něj, dostal totiž takového "záušáka", že šel do kotoulu a když se na zemi probral, absolutně netušil, kde se nachází.

Wodecki nakonec z pyramidy vypadl hned v následujícím zápase, kdy se v pátém kole vzdal.

Nejnovější články