Tenhle Thajec by měl kopačky vyměnit za boxerky, soupeře na hřišti zákeřně knockoutoval

Tenhle Thajec by měl kopačky vyměnit za boxerky, soupeře na hřišti zákeřně knockoutoval Aitsaret Noichaiboon zratil nervy a soupeře zákeřně udeřil loktem | zdroj: Profimedia

Totální zkrat, jen tak se dá vysvětlit chování mladého Thajce, který v samém závěru fotbalového klání zákeřně zaútočil na soupeře. Klub ho okamžitě vyhodil a do balónu si možná nekopne ani jinde.

Bojový sport Muaythai, kterému se přezdívá také umění 8 končetin, protože je při souboji dovoleno využívat též kolena a lokty, má v Thajsku dlouhou historii a těší se velké popularitě. Není výjimkou, že děti začínají trénovat a zápasit od velmi útlého věku. Mladík Aitsaret Noichaiboon zřejmě do nějakého gymu také zavítal, nakonec ale dal přednost fotbalu, kde hrál 3. ligu za FC Bangkok.

Jeho tým prohrával necelé 2 minuty před koncem nastaveného času 3:0, Supasan Ruangsuphanimit Aitsareta po souboji o balón vzal nesportovně zezadu přes kotník. Žlutou kartu by si za tenhle faul asi zasloužil, jenže než rozhodčí vůbec stihl zareagovat, Noichaboon si to s ním vyrazil vyřídit sám. Zřejmě mu ale totálně ruply nervy, protože ihned zaútočil loktem, po němž se jeho soupeř okamžitě sesunul k zemi. Útok si vyžádal 24 stehů a také zlomeniny.

Následovala samozřejmě červená karta, Bangkok FC navíc s horkokrevným mladíkem okamžitě ukončil spolupráci a thajská fotbalová asociace zvažuje, že mu udělí doživotní zákaz. Za své chování se sice omluvil, ale zároveň dodal, že celou situaci vyprovokoval soupeřův podkop. Případ už řeší policie.

Jak se ale říká, jedny zavřené dveře znamenají jiné otevřené. Známý thajský promotér Nattadet Wachirarattanawong už se nechal slyšet, že by pro Noichaboona sehnal soupeře do ringu, pokud bude mít zájem. Doufejme jen, že pokud se k tréninku thajského boxu vrátí, naučí ho v tělocvičně dobrému vychování a respektu.

Zdroje:  Bangkok Post

Nejnovější články