Tiktoker dostal od bojovníka facku, vyřídí si to s ním v boxu bez rukavic

Tiktoker dostal od bojovníka facku, vyřídí si to s ním v boxu bez rukavic Bryce Hall ve své boxerské premiéře | zdroj: Profimedia

Američan Bryce Hall je jedním z řady "influencerů", kteří se rozhodli fušovat do bojových sportů. V ringu mu to sice napoprvé nevyšlo a s kolegou Austinem McBreenem prohrál před dvěma lety na TKO a na tréninku ho vypnul veterán Vitor Belfort. Mladíkovi to ale nestačilo a vyzkouší si box bez rukavic.

Soupeřem Hallovi bude Gee Perez, který už v Bare Knuckle FC absolvoval 3 zápasy a všechny soupeře ukončil před limitem. Naposledy dnes v noci poslal Ryana Carrolla k zemi už po 5 vteřinách a definitivně ho knockoutoval za necelé 2 minuty. Nezdá se tedy být pro internetovou hvězdu zrovna adekvátním protivníkem.

Souboj s Hallem si ale pojistil už na vážení před zápasem s Carrollem. Po staredownu si známého mladíka v hledišti našel, napochodoval k němu a dal mu lehkou facku. Těžko říct, zda šlo o předem domluvené promo anebo Perezův spontánní nápad. Šéf organizace David Feldmann ale už před pár dny mluvil o tom, že by právě Gee mohl být Hallovým soupeřem. 

Datum zápasu je stanoveno na 11. srpna. Nebude to poprvé, co BKFC angažuje influencery, v roce 2021 ale boxovali v rukavicích, což úplně nezapadalo do konceptu organizace. Hall si tedy vyzkouší boj holými klouby, což je mnohem nebezpečnější disciplína, navíc bude mít proti Perezovi jen pramalou šanci na vítězství. Těžko říct, jaká je jeho motivace, o peníze totiž nouzi určitě nemá. Údajně je ale akcionářem společnosti Triller, která organizaci vlastní, takže možná chce svým zápasem jen přitáhnout pozornost a zvýšit její tržní hodnotu. Anebo si zkrátka jen věří a chce ukázat, že je tvrďák.

Zdroje:  BKFC

Nejnovější články