Tiskovka před zápasem Diaz vs. Paul. Youtuber se snažil Nathana vyprovokovat, nakonec se do sebe pustily jejich týmy

Tiskovka před zápasem Diaz vs. Paul. Youtuber se snažil Nathana vyprovokovat, nakonec se do sebe pustily jejich týmy Nate Diaz vs. Jake Paul | zdroj: Profimedia

Jake Paul se konečně dočkal a na poslední tiskové konferenci před boxerským soubojem s Natem Diazem, dokázal svého soka vyprovokovat k alespoň trochu ostřejším reakcím.

Nechvalně známý youtuber se před pár dny nechal slyšet, že ho zklamal přístup Nathana Diaze k promování jejich vzájemného zápasu. Známý fighter se totiž odmítal pouštět do slovních přestřelek a dokonce Paula pochválil, že boxuje dobře, když dokázal porazit Tyrona Woodleyho a Adersona Silvu. To se ale změnilo na poslední předzápasové tiskové konferenci.

Diaz zůstával opět velmi skoupý na slovo. Na úvodní dotaz, co říká na to, že ho Jake označil za šikanátora, odpověděl jen: "Podle mě je šikanátor on. Já nejsem žádnej blbej šikanátor, to je on."

"Hází flašky s vodou na nevinné lidi, škrtí je na ulici, říká hodně s*aček," vysvětlil Paul, proč takto Diaze označil. "A teď já budu šikanovat šikanátora," dodal, načež se z publika ozvalo nesouhlas. "Bučte si sami  na sebe. Tenhle malý kluk, kterého tu milujete, bude v sobotu večer mrtvý, ukončím jeho kariéru. Jo, bučte si sami na sebe, sedláci!" vzkázal jim a dodal, že kompletně vyměnil trenérský tým, takže očekává novou lepší verzi sebe sama.

"Je Jake podle tebe opravdový bojovník?" zeptal se pak moderátor Ariel Helwani Diaze. Ten se na chvíli zamyslel. "Ne, neví, jak ubránit škrcení," odpověděl pak s potutelným úsměvem.

"Můžeš přijmout mou nabídku na zápas v MMA?" reagoval pohotově Paul, aby si ihned sám odpověděl. "Ne. Chováš se pořád jako srab. Mám pro tebe 10 milionů dolarů a tys to pořád nepřijal. Až tě rozsekám v boxu, tak jdu do MMA a rozsekám tě tam ještě víc, uškrtím tě. Přijmi tu nabídku, srabe! Ale ty ne, ty ji nepřijmeš!"

"Víte, kdo je šikanátor, támhleten vyhazovač, kterého jsem posledně sejmul pivem, když něco zkoušeli," nenechal se Nate rozhodit a dál si mlel svou. "Trefil jsem tu d*vku přímo do obličeje. To on je šikanátor, do p*dele s ním, s tebou i MVP (Paulova manažerská stáj Most Valuable Promotions)."

Jake mu dokonce zatleskal. "Líbí se mi to, Nate žije! Probudili jsme zvíře. Do toho! Mel ty svý s*ačky, mě se to líbí," povzbuzoval svého soka, ten ale nejevil pražádný zájem pokračovat.

Na dotaz, zda by ho vůbec MMA zápas s Paulem zajímal, odpověděl, že se uvidí. Dal také gestem najevo, že s bojováním v kleci rozhodně neskončil. Návrat do UFC visí ve vzduchu.

"To nechce!" vmísil se Jake zpátky do debaty, a pak popsal, jak podle něj bude zápas probíhat. "Přijde a bude to tam posílat, bude dělat ty kraviny, co dělá," zastínoval do vzduchu. "Přečkám bouři, a pak ho knockoutuju. Nikdy nedostal ránu od někoho, jako jsem já. To vám slibuju. To je důvod, proč uspávám UFC šampiony a posílám je k zemi."

"Slibuju vám, že budu první, kdo ho uspí. Bude to bezvědomý Nate," nekrýval Paul sebevědomí.

"Co by se stalo, kdybyste se potkali v nějaké temné uličce, kde by nebyly žádné kamery," zeptal se pak někdo z publika.

"Teď nebudu chodit žádnými takovými ulicemi," reagoval stroze Diaz. Jake pochopitelně nabídl peprnější variantu. 

Z publika se ozval také Derek z Betr Media (medium patřící Paulovi). Ten na sebe upozornil už na minulé tiskovce, kde prohlásil: "Nate, já jsem sám boxer a snažím se dostat na startovku. Zajímalo by mě, jestli bych mohl bojovat s tvým bráchou Nickem? Pokud je jako ty, tak hádám, že bych mu nakopal pr*el," což samozřejmě u Diaze vyvolalo nechápavou reakci a sám Jake se za svého zaměstnance omlouval a slíbil, že jej vyhodí. Očividně se tak nestalo.

"Nate, rád bych se omluvil za poslední tiskovku, kde jsem se ptal, jestli bych mohl mít s tvým bráchou zápas v úvodní části. Je mi líto, že jsem se tě dotkl," začal Derek. "A možná, jestli mě tví kámoši tento týden někde uvidí, tak mě nezmlátí. Máš k tomu něco, Nate?"

Diaz ho ale absolutně ignoroval. "Nemůžu se dočkat, až tě Jake rozseká," uzavřel tedy Derek nenávistným tónem. To už slavného fightera nenechalo chladným. "Hej, vyhoďte ho odtud," požadoval a následně naznačil svým kumpánům, aby mu dali za vyučenou. Následně Paulovi vyčetl, že je to jeho vina, protože má špatný vliv. "Ten malý grázl je jako ty a potřebuje dostat na prdel." Nutno uznat, že mladík by určitě zasloužil naučit dobrému vychování.

"Je naštvaný, Nate je naštvaný, lidi," glosoval Diazův výbuch s nadšením Jake.

Závěrečný staredown mezi oběma pány nakonec proběhl relativně v poklidu. Napětí mezi oběma týmy ale poté vyústilo v hromadnou strkanici. Celý incident zřejmě rozpoutal člen Paulovy ochranky, který strčil do někoho od Diaze. Naštěstí ale situace podařila celkem brzy uklidnit.

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články