Totální ofenzíva! Favorit Horiguchi vydržel jen 68 vteřin, než padl s podceňovaným sokem

Totální ofenzíva! Favorit Horiguchi vydržel jen 68 vteřin, než padl s podceňovaným sokem zdroj: Profimedia

Pro mnohé to byla jen formalita, další zářez na Horiguchiho pažbě. Jeho soupeř byl jiného názoru.

O víkendovém UFC toho bylo napsáno asi už dost a my teď na chvíli navštívíme zemi vycházejícího slunce. V Japonsku v neděli proběhl turnaj Rizin 18 a město Nagoja zažilo tvrdý pád favorita a šampiona Kyoji Horiguchiho. Jeho sok Asakura podle kritiků představoval jen formální záležitost, kterou měl současný šampion dvou organizací vyřídit rychle.

Držitel titulového pásu z Bellatoru Kyoji Horiguchi kapituloval už po 68 sekundách, kdy dostal příšernou nálož úderů a kolen a ke konci už ani nevěděl, odkud co přistává. Kai Asakura ho rozhodně nešetřil a jednalo se o malá jatka. Sami se můžete přesvědčit na videu, které na svůj twitterový účet nahráli MMA GODS. Je třeba říct, že protože šlo o netitulový zápas, Horiguchi je stále šampion.

RIZIN FC už dlouho představuje pro UFC velikou konkurenci a kromě takového fightu to prokazuje i náš Jiří Procházka, který pod nimi také bojuje a přitahuje pozornost celého světa a momentálně patří k nejžádanějším fighterům. Teď už se ale pokochejte samotnou Asakurovou brutální smrští.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články