Už víme, jestli by Spiderman dokázal porazit Batmana. Na turnaji v Anglii se spolu utkali oba superhrdinové a výsledek byl jednoznačný

Už víme, jestli by Spiderman dokázal porazit Batmana. Na turnaji v Anglii se spolu utkali oba superhrdinové a výsledek byl jednoznačný zdroj: Profimedia

Pokud jste někdy byli zvědaví, kdo by vyhrál souboj mezi Batmanem a Spidermanem, tak už známe odpověď.

Jeden z těch bizarnějších soubojů se uskutečnil už v roce 2013, a měl vyřešit dlouhotrvající otázku fanoušků komiksových hrdinů, kdo by vyhrál souboj mezi Spidermanem a Batmanem.

Souboj „superhrdinů“ byl součástí tehdejšího turnaje v Southamptonu v Anglii, na kterém se organizátoři snažili najít „ty nejlepší bojovníky v zemi“.

Mohlo by se zdát, že souboj nebyl úplně fér, protože Batman a Robin byli v přesile oproti samotnému Spidermanovi, ale záhy se ukázalo, že Spiderman si umí sám poradit.

Pavoučí muž měl za sebou očividně několik let thajského boxu a viditelně byl lepším bojovníkem než netopýří muž a jeho nadbytečný kamarád. To vzápětí ucítil právě Robin, který od Spidermana schytal i přes velkolepé entrée několik tvrdých úderů a kopů. Robin brzy poznal, že pro Spidermana není soupeř a tak se do souboje vložil Batman. Ten ale nebyl o moc úspěšnější.

Spiderman chytře využíval thajského klinče, kdy dával Robinovi kolena a držel si Batmana od těla. Robin už toho měl očividně dost a Spiderman se zaměřil na Batmana, kterého poslal krásným direktem k zemi a vykopl jej z ringu.

Když to viděl Robin, řekl si, že tolik peněz mu za takové bití nezaplatili a z ringu sám odešel. Naopak, Batman potvrdil, že je to tvrďák a do ringu se vrátil. Bohužel ale jen proto, aby dostal další nálož.

Bitvu superhrdinů tak jasně ovládl Spidermana a ukončil tak debaty o tom, jestli by dokázal porazit netopýřího muže. Na konci se ale na scéně objevil i Riddler, který se do Spidermana pustil a celou show zakončil ukázkovým double leg takedownem.

Nejnovější články