V Oktagonu se mu nedaří, doma ale válí. Bryczek se blýskl knockoutem za 17 sekund!

V Oktagonu se mu nedaří, doma ale válí. Bryczek se blýskl knockoutem za 17 sekund! Robert Bryczek vs. Zdeněk Polívka | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Jako by byl zakletý, zatímco doma v Polsku kraluje welterové divizi, v Oktagonu poslední tři zápasy prohrál.

Robert Bryczek je jedním z bojovníků, kteří se neupsali exkluzivně jedné jediné organizaci a startuje střídavě v česko-slovenském Oktagonu i v polské FEN. A skoro se zdá, jako by šlo o dva různé bojovníky. Zatímco v Oktagonu 3 ze 4 zápasů prohrál, doma zatím přemožitele nenašel. Tři dosavadní zápasy vyhrál technickými knockouty a ovládl welterovou divizi (77,1 kg)

Naposledy se u našich sousedů představil v sobotu, tentokrát ve střední váze (83,9 kg). Moc se ale nezdržoval, Brazilce Silase Robsona de Oliveiru poslal ho k zemi už po 17 vteřinách.

Po takhle rychlém vítězství by Bryczek mohl znovu zápasit celkem brzy, zatím ale není jasné, v které organizaci to bude. Pokud si bude chtít zlepšit bilanci, nejspíš zůstane doma, ale jestli bude chtít výzvy, zřejmě jej opět uvidíme v Oktagonu, kde je především welterová divize doslova přecpaná kvalitními bojovníky.

Zdroje:  FEN-MMA.com

Nejnovější články