Vážení před zápasem Diaz vs. Paul. Vzduchem letěla ostrá slova a málem i kop

Vážení před zápasem Diaz vs. Paul. Vzduchem letěla ostrá slova a málem i kop Jake Paul a Nate Diaz na vážení před boxerským zápasem | zdroj: Profimedia

Od očekávaného boxerského souboje nás dělí už jen pár hodin, a tak se oba bojovníci ještě jednou střetli tváří v tvář a vyměnili si před zápasem poslední vzkazy.

Boxující youtuber Jake Paul (6-1) dnes v noci přivítá v profesionálním ringu populárního MMA bojovníka Nathana Diaze, pro něhož se bude jednat o boxerskou premiéru. Oba se tak při ceremoniálním vážení ještě jednou sešli na pódiu k závěrečnému staredownu. Organizátoři byli raději v pohotovosti, po zkušenostech z tiskovky, která skončila hromadnou strkanicí obou týmů, nechtěli nic podcenit.

Samotný staredown nakonec proběhl relativně v poklidu, oba dva pouze fingovali útoky a postrkovali se rukama. Diaz také naznačil kop, snad aby Paulovi připomněl, že není jen boxer. 

"Všem děkuji za lásku a podporu. Vážím si všech, co přišli," poděkoval poté Nate svým fanouškům, kteří měli v hledišti jasnou převahu. "Ať už zápas dopadne jakkoliv, tak nezapomínejte, že ten s*áč neumí opravdu bojovat," řekl pak směrem ke svému soupeři se zdviženými prostředníčky, snad aby si zajistil případnou odvetu v MMA, kterou mu Jake nabízel.

Paulovi se pak od publika dostalo opačného přivítání. "Bučte si sami na sebe, panicové!" křikl na ně, až pak odpověděl k moderátorovi: "Říkají, že Nate je tvrďák, je to pes (v angličtině se výraz dog používá i pro tvrďáky). Hádej co, Arieli? Zítra ho vezmu na procházku, dám ho zpátky na vodítko a pošlu ho zpátky do klece. Rozsekám ho!"

Přidá Jake Paul do své sbírky skalp dalšího ex-UFC bojovníka, anebo mu Nate Diaz ukáže, že si tentokrát vybral špatného soupeře? Bookemakeři sázkových kanceláří výrazně favorizují youtubera, většina fanoušků MMA ale zřejmě doufá v opak. Odpověď dostaneme v neděli ráno.

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články