Video: Bombarďák Vlasto Čepo se blýskl na MMA akci v Chorvatsku, soupeře přejel v prvním kole

Video: Bombarďák Vlasto Čepo se blýskl na MMA akci v Chorvatsku, soupeře přejel v prvním kole Vlasto Čepo na vážení před zápasem na Fight Nation Championship. | zdroj: FOTO: se svolením Fight Nation Championship

Finalista turnaje Oktagon Underground znovu ukázal, že jeho tvrdým úderům odolá jen málokdo, Chorvata vyřídil za pouhé 3 minuty.

Srbsko-slovenský bojovník Vlasto Čepo se nesmazatelně zapsal do paměti domácích fanoušků svými výkony v turnaji Oktagon Underground. V divokých přestřelkách ukončil Patrika Jevického i zkušeného boxera Patrika Tlkance. Následně si poradil i s tehdejším týmovým kolegou Samuelem "Pirátem" Krištofičem a postoupil do česko-slovenského finále, kde se měl o pomyslný titul krále podzemí utkat se zkušeným kickboxerem Matějem Peňázem, ten však nakonec pro zranění musel odstoupit.

Po úspěchu v Undergroundu chtěl Vlasto navázat i v klasickém MMA, kde měl do té doby pěkný rekord 4-0, přičemž všechny soupeře ukončil v prvním kole. Vstup do Oktagonu mu však nevyšel podle představ a Mateusz Strzelczyk ho ve druhém kole utáhl na armbar. Následně ale Čepovi přišla nabídka, která se neodmítá. Stal se totiž členem pobočky prestižního American Top Teamu v Záhřebu, kde se připravuje po boku UFC hvězdy Aleksandara Rakice či legendárního "Crocopa".

Nyní se "El Chapo" po takřka půlroční pauze vrátil do boje na akci chorvatské organizace Fight Nation Championship. Soupeřem mu byl domácí Leon Krajačič, který měl zatím vyrovnanou bilanci 2-2, přičemž dvakrát soupeře knockoutoval a dvakrát před limitem padl sám.

Čepo na nic nečekal a už po 15 vteřinách boje přešel do agresivního útoku, v němž zcela rezignoval na obranu a zasypával Chorvata sérií úderů, do nichž dával maximální sílu. Krajačičovi se sice podařilo přežít, ale o chvíli později se pod palbou ocitl znovu. Při první příležitosti se tedy vrhl po takedownu a boj se mu nakonec povedlo přenést na zem, kde byl v bezpečí. Bohužel pro něj se ale po chvíli karta opět obrátila. Vlasto se dokázal probojovat na nohy, ale ihned vzal Chorvat zpět na zem a u pletiva ho začal demolovat tvrdými údery. Krajačič snesl hodně, ale už se jen pasivně bránil, takže rozhodčí zhruba po minutě zápas ukončil.

Na celý zápas se můžete podívat na tomto videu:

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články