Video: Dostal tvrdé KO, ale i tak dokázal zápas obrátit a svého soupeře nakonec ukončil

Video: Dostal tvrdé KO, ale i tak dokázal zápas obrátit a svého soupeře nakonec ukončil zdroj: Profimedia

Německý bojovník ukázal bojovné srdce a podařilo se mu zvrátit téměř prohraný zápas. Tento, i další obraty v zápasech přinesl minulý týden.

Minulý víkend se u našich sousedů v Německu konal třetí turnaj nové organizace National Fighting Championship 3, který byl plný zajímavých okamžiků.

O jeden z momentů, které se jen tak nevidí, se postaral německý bojovník Marc Doussis. Jeho soupeř, Georg Bilogrevic, jej dokázal dostat na zem hezkým takedownem a když se Doussis zvedal, dal mu ještě na zemi pořádnou ránu na bradu svým levým hákem, podobně, jako to udělal Kevin Holland před půl rokem Jacaré Souzovi. Marc Doussis šel po ráně bezvládně k zemi a už to vypadalo, že bude zápas ukončen.

Jenže rozhodčí byl moc daleko, aby zakročil a Bilogrevic se rozhodl dát svému soupeři ještě pár ran, což však mělo opačný efekt než Bilogrevic očekával. Jeho údery totiž Doussise probudily a nahodily mu „systémy“ zpátky do bojového módu. Doussisovi se podařilo přežít následné běsnění Bilogrevice, který se při mnoha rozdaných úderech unavil a dokonce se i zvládl postavit se na nohy.

Frustrovaný Bilogrevic se rozhodl jít pro double leg takedown, což byl ale začátek jeho konce. Doussis jej totiž hezky ubránil a navíc se mu podařilo dostat se Bilogrevicovi do back mountu. Odtamtud jej už nepustil a svými tvrdými údery si vynutil u rozhodčího ukončení zápasu.

Z téměř jisté porážky se tak nakonec stalo velice působivé vítězství a německý bojovník ukázal, že ne i když se zdá, že je zápas u konce, ne vždy tomu tak skutečně musí být.

O další zvrat v zápase se postaral řecký bojovník Robert Oganesyan, který porazil filipínského borce Trestle Tana na velice šikovný armbar.

Zpočátku to vypadalo pro Tana velice dobře. Podařilo se mu totiž dostat Oganesyana na zem a chtěl pokračovat v útoku. Jenže Oganesyan jej ze země odkopl a přitom jej trefil upkickem do hlavy. Tan se sesunul k zemi a Oganesyan jej okamžitě chytil do reverzního armbaru, který šikovně utáhl a nedal Tanovi jinou šanci, než zápas odklepat.

Další povedený obrat zápasu nabídla organizace Open FC4. V zápase mezi Evgenyem Erokhinem a Vladimirem Seliverstovem to pro Erokhina nevypadalo ze začátku vůbec dobře. V prvním kole jej totiž Seliverstov dvakrát za sebou poslal svými údery na zem a už to vypadalo, že vítězství má na dosah ruky.

Jenže Erokhin se dokázal vzpamatovat, přežil první kolo a ve druhém kole si přišel pro odplatu. Tvrdými údery a koleny dostal Seliverstova do problémů a následně mu na zemi ukázal, jak se ukončuje zápas.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články