Video: MMA bojovník omylem sám sobě nasadil páku na nohu a musel odplácat

Video: MMA bojovník omylem sám sobě nasadil páku na nohu a musel odplácat Tak moc chtěl brazilský bojovník upáčit soupeře, až se sám zamotal do bolestivé páky. | zdroj: Profimedia

Ne každý den se vám v práci zadaří. Své o tom ví i brazilský bojovník Luiz Claudio, který se tak moc zamotal do noh soupeře, až byl nucen odplácat.

MMA je tvrdý sport, ale i tam občas dochází k bizarním a komickým situacím. A když už si říkáte, že jste viděli vše, vždy se najde něco, co vás překvapí. Jedna taková šílenost se stala o víkendu v brazilském městě Curitiba na místním MMA turnaji Fight Music Show.

V profesionálním zápase v lehké váze se střetl Yabna N’Tchala (9-1) z Guinea-Bissau s brazilským bojovníkem Luizem Claudio (4-2-1). Domácímu borcovi se ale start do zápasu vůbec nepovedl, už za minutu se totiž ocitl na zádech. Rozhodl se však z nevýhodné situace vytěžit co nejvíc s zaútočil pákou na nohy soupeře. Nejdříve to vypadalo, že si jde pro kneebar, ale nakonec začal páčit toe-hold.

To se mu ale nepodařilo a páku nakonec pustil. Zato se mu povedlo zamotat svoje nohy do soupeře takovým způsobem, že si sám začal páčit koleno ve stylu heel hooku, když jeho soupeř napnul nohu. To je velice bolestivá a hlavně nebezpečná páka, která když se dotáhne, může z kolenního kloubu udělat pořádnou paseku. Claudio si naštěstí nehrál na hrdinu a rozumně odplácal, načež se snažil vymotat z bolestivého klubka nohou.

Rozhodčí tedy ukončil zápas a Yabna N’Tchala si tak zapsal pravděpodobně nejbizarnější výhru ve svém životě. Z vítězství byl ale nadšený a s úsměvem na tváři se vyhoupl na klec a oslavoval se svými fanoušky.

Tím však na tomto turnaji šílenosti neskončily. Jen o chvíli později totiž diváci „poznali středověk“, když do klece nastoupili dva bojovníci s meči a brněním. Rozhodně se nejednalo jen o exhibici, oba borci se totiž pořádně posekali a padli dokonce i tvrdé údery (VIDEO). Který ze šermířů vyhrál není úplně jasné, ale jisté je, že z lokálního turnaje v Brazílii se díky nešťastné submisi stala senzace, která obletěla svět.

Zdroje:  bloodyelbow.com

Nejnovější články