Video: Podívejte se na ta nejlepší ukončení od bojovníků, kteří se představí na dnešní akci Bellator 264

Video: Podívejte se na ta nejlepší ukončení od bojovníků, kteří se představí na dnešní akci Bellator 264 Kopy Adreye Koreshkova neradno podceňovat. | zdroj: Profimedia

Akce Bellator startuje už dnes ve 23:55, v ČR poběží živě na VOYO.cz, a o zábavu rozhodně nouze nebude. Navnaďte se sestřihem nejlepších ukončení.

K největším lákadlům turnaje Bellator 264 bude patřit hlavní souboj Mousasi versus Salter. Holandský šampion Gegard Mousasi patří k nejzkušenějším bojovníkům na mezinárodní MMA scéně, půjde už do svého 57. profesionálního zápasu. Vyzkoušel si navíc také 5 zápasů pod pravidly K-1, kde měl 100% úspěšnost. V MMA také neprohrával často, sklonit hlavu musel pouze sedmkrát. V UFC sice patřil ke špičce, přesto nikdy nedostal šanci zabojovat o titul. Nejspíš proto, že jeho fanouškovská základna nepatří mezi největší. V Bellatoru si ale spravil chuť.

V sestřihu se blýskne i Mousasiho nynější soupeř John Salter s triangle-chokem. U Andreye Koreshkova video z dílny Bellatoru pro změnu připomene jeho parádní kopačku z otočky, jeho soupeř Sabah Homasi dostane následně prostor s naskočeným kolenem. Za zmínku stojí také Ty Gwerder a jeho tvrdá zadní levačka následovaná kolenem.

Podle videa to vypadá, že nás dnes v noci čeká spousta divácky atraktivní podívané. Bellator 264 startuje ve 23:55 našeho času, sledovat živě lze na VOYO.cz.

Nejnovější články