Video: Soupeře poslal čtyřikrát k zemi, radost z výhry mu ale zkazilo zranění

Video: Soupeře poslal čtyřikrát k zemi, radost z výhry mu ale zkazilo zranění Lincon Santos vs. Juscelino Pantoja | zdroj: FOTO: Se svolením Shooto Brasil

Tohle byla velká divočina, dva Brazilci rozpoutali v kleci divokou přestřelku. Radost z výhry pak přehlušila bolest.

Brazilci jsou ve světě MMA sice známí především díky skvělému boji na zemi, tahle země ale produkuje i skvělé postojáře. A organizace Shooto na ně má zřejmě čuch, protože hned 6 z 9 zápasů na jejich poslední akci skončilo knockoutem.

V této záplavě ukončení se blýskl Juscelino Pantoja, který Lincona Santose poslal poprvé k zemi už po 50 vteřinách, když za lowkick přidal zadní úder. Když ale viděl, že soupeře na zemi pravděpodobně neukončí, nechal ho raději vstát. Okamžitě následovala šílená boxerská přestřelka, v níž byl Pantoja opět přesnější. Ani tentokrát ale svého soka na zemi nedobil a ten se při první příležitosti vyhoupl zpět na nohy. A okamžitě se jal do útoku, aby ihned schytal další tvrdý úder na hradu. Od země se ale doslova odrazil, aby vzápětí schytal tvrdý úder ze zadní, po němž se na podlahu poroučel takovým stylem, že nebylo pochyb o tom, že je konec.

Pantoja v ten moment procitl a zjistil, že má zraněné rameno. Do kolen tak putoval s bolestivou grimasou. Na sociálních sítích potom informoval, že si poranění způsobil již v přípravném kempu, ale nechtěl ze souboje odstoupit, a tak pokračoval i přes bolest. Vyřadit ho nedokázala ani nemoc, kvůli níž strávil několik dní v posteli. Výhrou vylepšil své skóre na 5-0 (4 ukončení před limitem), a pokud bude podobným stylem pokračovat, možná ho v brzké budoucnosti uvidíme i v UFC.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @johnmacapa

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články