Výhra KO bojovníkovi nestačila, rozhodčí ale rychle zjednal pořádek a zabránil hromadné rvačce

Výhra KO bojovníkovi nestačila, rozhodčí ale rychle zjednal pořádek a zabránil hromadné rvačce Po zápase na BRAVE CF měli rozhodčí plné ruce práce, aby uklidnili situaci. | zdroj: Getty Images

Zápasy v MMA bývají občas velmi vyhrocené, a tak se stane, že nenávist neskončí ani po zápase. Rvačce přímo v oktagonu tentokrát naštěstí zabránil nekompromisní rozhodčí.

Souboj o titul polotěžké váhy organizace BRAVE CF mezi libanonským bojovníkem Mohammadem Fakhreddinem a Mohamedem Saidem Maalem z Alžíru byl vyhrocený dlouho dopředu. Oba se už v kleci potkali loni v srpnu, tehdy skončilo to technickým KO v prvním kole. Jenže výsledek byl posléze anulován, protože Maalem během finální ground and pound sekvence trefil zátylek soupeře, což je proti pravidlům.

Odveta málem skončila podobně, Maalem soupeře poslal k zemi tvrdou zadní a na zemi ho měl doslova na lopatě. Fakgreddine ale smršť úderů přežil, po zkušenostech z minula si v obrané želvě kryl zátylek a dokázal se postavit.

Atraktivní bitva pokračovala a tvrdé KO viselo ve vzduchu. Nakonec měl více štěstí Fakhreddine a poslal Alžířana k zemi, kde ho v posledních vteřinách ještě stihl dobít. V eufórii si to pak namířil k trenérům soupeře, aby jim ukázal prostředníček. Jeden z nich si takové gesto ale nenechal líbit a snažil se přelézt do klece.

V tu dobu už byl ale v kleci také rozhodčí Aaron Wallace, který původně zápas "nepískal", a pohotově Mohammada popadl a odnesl na druhou stranu oktagonu. Jakmile ho však pustil, rozvášněný bojovník se hned hrnul zpět do hromadné bitky. Tentokrát ho tedy nekompromisní sudí zachytil přímo s trenérem a situaci uklidnil. Všechna čest!

Fakhreddine se díky vítězství stal prvním dvojnásobným šampionem BRAVE CF. Maleem už si ale na sociálních sítích postěžoval na údery do zátylku. Pravděpodobně se tedy brzy uskuteční další odveta.

Na nejlepší momenty ze zápasu se můžete podívat zde:

Zdroje:  bravecf.com

Nejnovější články