Z jednoho sportu pro tvrďáky do jiného, anglický reprezentant v rugby se pouští do MMA

Z jednoho sportu pro tvrďáky do jiného, anglický reprezentant v rugby se pouští do MMA zdroj: Profimedia

James Haskell podepsal smlouvu s Bellatorem a chystá se dobýt svět MMA.

Stále se více ukazuje, že těžce kontaktní týmové sporty umí připravit také fightery a i ty největší organizace na to přišly. Zatímco UFC si vybrala bývalého hráče amerického fotbalu Grega Hardyho, tak Bellator sáhl do ještě tvrdší roviny. Jejich novou akvizicí je bývalý reprezentant anglické reprezentace v rugby Jamese Haskell.

Faktem je, že Haskell už MMA trénoval v londýnském gymu Shootfighters a BT Sports ho občas pozvali jako znalce. Do ostrého zápasu však nikdy nenastoupil a pod hlavičkou Bellatoru to bude jeho premiéra. Vše se oficiálně potvrdí příští středu na velké londýnské tiskové konferenci.

haskell zdroj: Profimedia

Haskell se objevil sedmasedmdesátkrát v reprezentaci Albionu, ale často bojoval se zraněními. Rugby je rozhodně tvrdý sport a to nemůže nikdo popřít, ale je otázkou jestli je MMA v tomto rozpoložení lepší volba, protože je tu většinou ještě o dost větší fyzický nápor.

Haskell je přesto rozhodnutý, že je to jeho další sportovní cesta a rozhodně nechce kariéru profesionála ukončovat. V Bellatoru nastoupí v těžké třídě a vzhledem k tomu, že v rugby se často pokládá a jedná se o silový sport, kde využijete hlavně silné paže a nohy a také dobrou stabilitu, lze očekávat od bývalého anglického reprezentanta především dobrou práci na zemi. Ale necháme se překvapit. Bellator rozhodně ví, co dělá a proč takového borce angažoval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

They say new year new you. @bellator.europe @shootfightersofficial

Příspěvek sdílený James Haskell (@jameshask),Srp 22, 2019 v 4:10 PDT

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články