Zápas 2 na 1 měl nečekaný konec, do boje se zapojil rozhodčí a nadělil neposlušnému bojovníkovi KO fackou

Zápas 2 na 1 měl nečekaný konec, do boje se zapojil rozhodčí a nadělil neposlušnému bojovníkovi KO fackou Bizarní zápas 2 na 1 v rumunské organizaci RXF | zdroj: FOTO: Se svolením RXF

Pravidla se musí dodržovat i v bizarních zápasech.

Rumunská organizace Real Xtreme Fighting byla dlouhá léta považována za seriózní sportovní projekt, zápasil tam koneckonců třeba i Ion Surdu, který nyní působí v Oktagonu. Promotéři se ale nakonec rozhodli zaměřit spíš na bizarní zápasy na způsob Clash of the Stars. Poslednímu galavečeru tak vévodila bitva 2 na 1, v níž se fitness trenér Alexandru Bobicioiu postavil dvojici rapperů Cedymu a Dustinelovi.

Ti se sice na posledním turnaji utkali proti sobě, nyní ale spojili síly, aby se pokusili zdolat mnohem většího soupeře. Tomu se sice v úvodu zápasu dařilo odrážet jejich střídavé útoky, nakonec ale udělal chybu a dostal se nevýhodné pozice. Soudě podle reakce rozhodčího ale pravidla zřejmě nedovolovala, aby ho na zemi jeden dobíjel, zatímco s ním druhý zápasí.

Cedy to sice po prvním varování pochopil, ale Dustinel i přes zákroky rozhodčího chybu neustále opakoval, a tak si nakonec vysloužil tvrdou fackou, po níž zůstal ostentativně ležet na zemi a zápas tak skončil. I takhle může dopadnout bizarní podívaná.

Nebylo to navíc poprvé, co stejný sudí srovnal Dustinela do latě. Když se totiž před půl rokem utkal se Cedym, nechal se už po pár vteřinách chytit do gilotiny a musel odklepat. Vzápětí se ale na soupeře opět rozběhl a chtěl pokračovat, což mu nekompromisně překazil pohotový rozhodčí (VIDEO).

Zdroje:  Real Xtreme Fighting

Nejnovější články