Zlomím ti ruce svým čelem, varuje šílený americký bojovník soupeře před jeho premiérou v boxu bez rukavic

Zlomím ti ruce svým čelem, varuje šílený americký bojovník soupeře před jeho premiérou v boxu bez rukavic Zdroj: CBS Sports | zdroj: Profimedia

Box bez rukavic míří do Londýna a jeden z účastníků hlavního zápasu odhalil, jak si chce poradit s elitním postojářem z Bellatoru.

Organizace Bare Knuckle FC, která se věnuje soubojům v boxu bez rukavic, se 20. srpna chystá uspořádat turnaj v Londýně. Do velice zajímavého hlavního zápasu se jim podařilo domluvit dva původem MMA bojovníky. Známý bouřlivák Mike Perry se utká s britským fenoménem Michaelem "Venomem" Pagem.

Zatímco pro Page se bude jednat o premiéru, Perry si tuto bojovou disciplínu vyzkoušel již v únoru. Po zápase pak prozradil, že do budoucna bude muset zapracovat na utužení kloubů, protože ho v zápase ruce bolely tak, že soupeře trefoval už jen se sebezapřením. A právě na tomto poznatku hodlá postavit strategii do druhého zápasu.

"Nechci tě vyplašit, MVP. Jsem rád za možnost s tebou bojovat. Máš velké jméno a za sebou úžasnou kariéru," řekl Perry na tiskové konferenci a pak odhalil svůj originální plán. "Zlomím ti ruce svým čelem. Budu na tebe neustále tlačit a nebude nic, čím by ses mě dokázal zbavit, budu na tobě pořád nalepený a útočit se vší silou."

Venom je známý tím, že rád udržuje boj na delší vzdálenost, kterou zkracuje jen na dobu nutnou pro své bleskové útoky. Pokud se ale bude bojovat v klasickém ringu, nebude mít na úhybné manévry tolik prostoru, takže by Perryho taktika teoreticky mohla fungovat. Diváci navíc mohou očekávat atraktivní podívanou.

"Přináším opravdové zápasy. Jdu dopředu a tlačím. Dostávám zásahy, ale slupnu je jak bonbóny," holedbá se Američan s přezdívkou "Platinum". "Oba knockoutujeme lidi do bezvědomí, naše kariéry jsou zábavné. Ale ani ti nejlepší bojovníci na světě se mnou v ringu nechtějí problémy, to vám garantuji."

Page, jehož na zápas jednorázově uvolnila organizace Bellator, na tiskovce prozradil, že si chtěl box bez rukavic už dlouho vyzkoušet, ale nečekal, že příležitost dostane už teď. Vůči soupeři měl slova uznání. "Je to zvíře, jo, je skvělý. Je to tvrďák, pravý válečník. Box bez rukavic mu určitě sedí, ale ten jeho styl mi obvykle sedí. Prostě se těším, že udělám show pro lidi, kteří se přijdou podívat," řekl a pochvaloval si také to, že se tentokrát nebude muset zaobírat vstáváním ze země a obranou proti takedownům. Uvidíme ale, jak se mu budou zamlouvat údery holými klouby.

Zdroje:  Tisková konference BKFC

Nejnovější články