Attila Végh získal do svého týmu velmi silnou posilu – slovenského giganta

Attila Végh získal do svého týmu velmi silnou posilu – slovenského giganta Attila Végh a jeho nový týmový parťák Tomáš Možný. | zdroj: Profimedia

Ikona slovenského MMA Attila Végh kolem sebe buduje velmi silný tým bojovníků. Nově si upsal také elitního slovenského kickboxera.

Tým Attily Végha Spartakus Fight Gym nepřestává posilovat. Loni do svých řad získal Samuela Piráta Krištofiče a celkem překvapivě také Ivana Buchingera. Před pár dny pak přibylo další velké jméno – Tomáš Možný, známý též pod přezdívkou "Slovak Giant", je jedním z nejlepších slovenských kickboxerů a v současnosti působí v prestižní organizaci GLORY. Tam se v minulosti potkal například s Danielem Škvorem, kterého v atraktivní bitvě nakonec udolal na body. Možného bitva s Antonio Plazibatem pak byla loni dokonce vyhlášena jako nejlepší zápas roku.

Možný v roce 2011 vyzkoušel také MMA. Svého soupeře sice ukončil hned v úvodních vteřinách, bohužel však zakázaným kolenem, za což byl diskvalifikován. Do budoucna prý ale kapitolu MMA nechává otevřenou. "Zápas v MMA samozřejmě není nereálný, závisí to hlavně na nabídce a na GLORY. S nimi mám smlouvu a už mi několikrát nabídli zápas. Jsem teď ale po operaci kolene a dávám se do kupy, abych se mohl brzy vrátit do milovaného ringu," prozradil Slovenský gigant, který v rekonvalescenci prý přibral na neskutečných 136 kg.

GLORY se v prosinci po delší pauze konečně rozjelo a dokonce nabírá nové bojovníky. Jedním z nich je další slovenský kickboxer Martin Pačas. Ten se tam představí už na konci ledna na akci Glory 77, kde bude k vidění několik titulových bitev v čele s šampionem těžké váhy Rico Verhoevenem, který bude obhajovat proti Ben Saddikovi.

Aktuálně asi nejprestižnější kikcboxerská organizace ale očividně nemá problém, když si její bojovníci občas odskočí do MMA. Příkladem může být dvojnásobný přemožitel Israela Adesanyi šampion Alex Pereira či Matěj Peňáz, který si letos odbyl premiéru v Oktagonu. Uvidíme tedy, zda trénink po boku bojovníků ve Spartakus gymu nakonec nezláká do klece také Tomáše. My se každopádně těšíme na jeho návrat do boje, ať už to bude v kterékoliv disciplíně.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články