Attila Végh chystá hned dva zápasy. Utká se s Američanem, který ho kdysi připravil o titul šampiona Bellatoru

Attila Végh chystá hned dva zápasy. Utká se s Američanem, který ho kdysi připravil o titul šampiona Bellatoru zdroj: Profimedia

Attila Végh naznačil velké plány do budoucna. V ringu se potká s Emanuelem Newtonem, s nímž už předvedl dva velmi vyrovnané zápasy v Bellatoru. Zároveň také naznačil, jak je na tom odveta s Karlosem Vémolou.

Karlos Vémola chystá na příští týden setkání s fanoušky v pražském Goldfingers. Velmi těžce tedy nesl, když se dozvěděl, že pouhý týden před tím uspořádal v jeho domovském klubu vlastní akci Attila Végh. Noc s legendou byla plná napínavých historek, nechyběla ale ani oznámení, která se týkala dalších zápasů. Végh si naplánoval hned dva.

Ani jeden z nich se ovšem neodehraje v kleci, v obou případech půjde o boxerské duely. “Chci mít dva boxerské zápasy, jeden s Emanuelem Newtonem, který organizujeme s Petrem Větrovským. První zápas by měl být 26. prosince v nové organizaci Fight Night Challenge, kde bude mít zápas také Rytmus a další interpreti. Určitě půjde o box, zde bych měl boxovat se zahraničním soupeřem,” řekl v rozhovoru pro magazín Kaocko.cz. Vzhledem k nejasné situaci kvůli koronavirové pandemii jsou připraveni nabídnout galavečery prostřednictvím PPV, o dalších detailech (například o místě konání) se teprve rozhodne.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila)

Zápas s Američanem by se pak měl uskutečnit zkraje příštího roku. “Pumukli” se s Newtonem potkal před lety v Bellatoru. Nejprve ho v těsné bitvě porazil, když si klestil cestu k titulu šampiona polotěžké váhy. A právě s Newtonem o titul následně přišel během první obhajoby, přičemž i podruhé šlo o vyrovnaný zápas, o jehož výsledku museli rozhodovat bodoví rozhodčí. “Ukončil MMA kariéru, má něco s nohou. Já jsem měl sen, že bych rád vyzkoušel profi box se sobě rovným soupeřem, a to on je. Jsme na stejné úrovni, oba jsme toho druhého jednou těsně porazili,” okomentoval Attila volbu soupeře.

Fanoušci MMA by slovenskou legendu rádi viděli také v odvetě s Karlosem Vémolou. Zdá se ale, že ještě nenadešel ten správný čas. Attila totiž prozradil, že se s promotéry Oktagonu o zápase ještě pořádně nebavil. “Stále čekám na nějakou nabídku, stále jsem ji nedostal. Nemám to ještě uzavřené, že bych řešil nějaký zápas.” Navíc se předpokládalo, že si Ondřej Novotný s Palem Nerudou nebudou chtít nechat ujít ani jeho boxerský duel, realita je ale trochu jiná. Attila však naznačil, že jsou vztahy s Oktagonem dobré. “Organizace funguje, víceméně tam mám všechny své svěřence, máme velmi dobré vztahy.” Zároveň odmítl sdělit, kolik budou muset promotéři za odvetu zaplatit, svou výplatu bere jako soukromou věc.

Do ringu se ostatně chystá i Karlos Vémola. Oficiálně zatím nic oznámeno nebylo, Karlos si informaci s největší pravděpodobností šetří jako překvapení na svou vlastní akci, která se uskuteční 1. července. Souboj s Marpem je ale už takové malé veřejné tajemství. Raper o něm navíc před nedávnem mluvil v rozhovoru pro Evropu 2. “Měl jsem to držet jako tajemství, ale jelikož Karlos kam vleze, tam o tom mluví, už to asi až takové tajemství není.”

Karlose ale v první řadě čeká bitva s Marcinem Naruszczkou, k níž dojde na jeho oblíbené Štvanici. “Terminátor” zahájil přípravu na poslední chvíli po operaci ramene, po širým nebem bude chtít potvrdit, že je právoplatným králem střední váhy.

Zdroje:  kaocko.cz , Evropa 2

Nejnovější články